Γιώργος Χελάκης

Τι ωραίος που είναι ο βαθμολογικός πίνακας!

Ο Γιώργος Χελάκης εξηγεί στο www.sport-fm.gr γιατί μετά την πέμπτη αγωνιστική ο βαθμολογικός πίνακας είναι όμορφα φιλοτεχνημένος.

Ελπίζω να αρέσει και σε άλλους. Τους οπαδούς του Ολυμπιακού συμπεριλαμβανομένων. Όσο ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας τόσο το καλύτερο για το ίδιο το πρωτάθλημα.

Ο Μίτσελ το έχει πει πρώτη φορά μετά τη νίκη των πρωταθλητών επί της Βέροιας. Το επανέλαβε μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Ο κόουτς θεωρεί ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει πολύ σε σύγκριση με πέρσι.

Την «άνοδο» την εντοπίζει στη βελτίωση της αγωνιστικής ισχύος των υπόλοιπων ομάδων και όχι φυσικά στη καθήλωση της δικής του.

Μετά την τρίτη αγωνιστική στην κορυφή ήταν η Βέροια. Τώρα είναι μόνος ο ΠΑΟΚ με τρεις βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους. Καιρό είχε να του συμβεί κάτι τέτοιο του Δικεφάλου αλλά και του πρωταθλήματος συνολικά. Του αναζωογονεί το ενδιαφέρον.

Η τράπουλα ανακατεύεται και σχεδόν όλοι ελπίζουν να τραβήξουν ένα καλό χαρτί ώστε να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Και ο ΠΑΟΚ που είναι τώρα στην κορυφή και οι υπόλοιποι τον Ολυμπιακό έχουν κατά νου. Τη δική του κυριαρχία πρέπει να αμφισβητήσουν για να κατακτήσουν την κορυφή.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα ανεξάρτητα από τους πολλούς μνηστήρες μόνο ο ΠΑΟΚ παίζει μπάλα που σε κάνει να τον προσέξεις. Επιθετικό πνεύμα, εξαιρετική παραγωγή φάσεων, πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ.

Η δε πειραματική άμυνά του στέκεται πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα, αντιμετωπίζοντας μικρομεσαίους δυναμικότητας αντιπάλους.

Την Κυριακή στο ντέρμπι του Φαλήρου θα διαπιστώσουμε αν η άμυνα του ΠΑΟΚ μπορεί να τας βγάλει πέρα σε συνθήκες πίεσης. Εκεί νομίζω θα φανεί από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη η ομάδα του πολυμήχανου Αναστασιάδη.

Είναι, ωστόσο, νωρίς να το σκεφτόμαστε με δεδομένο ότι μεσολαβούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για την ώρα αρκεί ο θαυμασμός στον ωραία «φιλοτεχνημένο» βαθμολογικό πίνακα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x