Πόλο

Τη ζόρισε ο Εθνικός, αλλά πέρασε στους τελικούς η Βουλιαγμένη

Ο ΝΟΒ επικράτησε 13-11 του Εθνικού Πειραιά στα πέναλτι και προκρίθηκε στην τελική φάση της Α1 πόλο γυναικών.

Τη δεύτερη νίκη κόντρα στον Εθνικό, που της έδωσε και το εισιτήριο για την τελική φάση της Α1 πόλο γυναικών πήρε η Βουλιαγμένη.

Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου ζορίστηκε κόντρα στο σύνολο του Πειραιά και χρειάστηκε τα πέναλτι για να επικρατήσει, τελικά, 13-11 (9-9 η κανονική διάρκεια).

Ο Εθνικός προηγήθηκε 4-3 στην πρώτη περίοδο, ενώ στο δεύτερο ισοφάρισε σε 5-5 το προβάδισμα του ΝΟΒ. Οι εναλλαγές στο σκορ συνεχίστηκαν, με την Νιαρχάκου να ισοφαρίζει για τον Εθνικό σε 9-9, στα 19 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Δύο χαμένα πέναλτι των Λογοθέτη και Νιαρχάκου για τον Εθνικό έδωσαν την πρόκριση στη Βουλιαγμένη, που θα αντιμετωπίσει στους τελικούς του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακός. Ό Εθνικός, από την άλλη, θα αναμετρηθεί στη συνέχεια με το Ρέθυμνο, για τις θέσεις 3-4.

Εθνικός-Βουλιαγμένη 9-9 (11-13 στα πέναλτι)
Οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 2-1, 2-3
Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Βάσιλα, Μουταφιάν, Μπίσμπα 1, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη 1, Αποστολίδου, Κοντογιάννη 3, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 3, Κοκκινάκη, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 4, Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x