Γενικά

Τιμή και αναγνώριση για το ελληνικό μπόουλινγκ

Στην Ελλάδα θα διεξαχθεί το πρώτο πανευρωπαϊκό σεμινάριο διαιτησίας του αθλήματος, δείγμα του ότι... κάτι καλό γίνεται στην χώρα μας!

Μπορεί πολλοί να το έχουν σαν χόμπι, ωστόσο το μπόουλινγκ είναι κανονικό άθλημα και όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλα άλματα στον συγκεκριμένο χώρο.

Εξ' ου και η «αναγνώριση» που ήρθε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως ουσιαστικά μια επιβράβευση για τα σταθερά βήματα προόδου που γίνονται.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η ETBF αποφάσισε να δώσει την διοργάνωση του πρώτου πανευρωπαϊκού σεμιναρίου διαιτησίας στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο (30-31/1), στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρος Δημ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι).

Το «παρών» θα δώσει πολύς κόσμος του μπόουλινγκ, όπου θα μπορέσει να ενημερωθεί από... πρώτο χέρι για τους κανονισμούς, ενώ θα υπάρξουν και απονομές πτυχίων από τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, κ. Addie Ophelders και τον Πρόεδρο της Ε.Γ.Ο κ. Αθανάσιο Βασιλειάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x