Ιταλία

«Τιμή μου να με προπονεί ο Μουρίνιο»

Οι προσπάθειες της Τσέλσι για να τον αποκτήσει συνεχίζονται με τον Έντινσον Καβάνι όπου σταθεί και όπου βρεθεί να εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς την επιθυμία του να φύγει από τη Νάπολι.

Οι προσπάθειες της Τσέλσι για να τον αποκτήσει συνεχίζονται με τον Έντινσον Καβάνι όπου σταθεί και όπου βρεθεί να εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς την επιθυμία του να φύγει από τη Νάπολι.

Τελευταίο παράδειγμα οι δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα στην οποία αναφέρθηκε στο μέλλον του και χαρακτήρισε μεγάλη του τιμή εάν –τελικά- έχει προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Δεν ξέρω εάν η πρόσληψη του Μπενίτεθ στην ομάδα επηρεάσει και το θέμα της παραμονής μου ή όχι στην ομάδα. Έχω συμβόλαιο με την Νάπολι, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζω ότι υπάρχουν ομάδες που με θέλουν και μάλιστα έχω συζητήσει και μαζί τους. Υπάρχει μια κατάσταση η οποία πρέπει να ξεκαθαρίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα», τόνισε ο Ουρουγουανός.

«Έχουμε παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Μετά από αυτά τα παιχνίδια θα πάρω την απόφασή μου. Δεν έχω φτάσει τα όριά μου με την Νάπολι», ανέφερε ο Καβάνι.

Κάπου εκεί τέθηκε το ζήτημα της Τσέλσι…

«Τσέλσι… Δεν γνωρίζω εάν έχει καταθέσει πρόταση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το να έχω προπονητή τον Μουρίνιο ή τον Πελεγκρίνι θα ήταν κάτι το θαυμάσιο», ανέφερε ο Καβάνι ρίχνοντας στο… τραπέζι και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλος ο Καβάνι, όμως αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το πρωτάθλημα Ισπανίας είναι πολύ καλό. Οι επιθετικοί έχουν πολύ χώρο δράσης, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x