Ιδανικά ξεκίνησαν την φετινή σειρά αγώνων στο Diamond League οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη.

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν για το επί κοντώ γυναικών στην Σανγκάη, οι δύο πρωταθλήτριες κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις και έδειξαν πανέτοιμες να κυνηγήσουν υψηλές πτήσεις και φέτος.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την πρωτιά με 4.72, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4.52. και τα .62. Έτσι, πήρε τους πρώτους οκτώ βαθμούς, που θα τη βοηθήσουν να συνεχίσει για τέταρτη φορά την… παράδοση να τερματίζει πρώτη στο Diamond League.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ακολούθησε έχοντας κι αυτή άλμα στα 4.72, περνώντας το όμως με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ πέρασε, επίσης, με την πρώτη τα 4.52 και 4.62.

Αναλυτικά, η κατάταξη:
inner

Εστω και αν δεν έφτασε στα προηγούμενα στάνταρ του, ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε την πέμπτη θέση στο μήκος ανδρών με άλμα στα 7.97, έχοντσς μόνο δύο έγκυρες προσπάθειες και άκυρες στα μεγάλα άλματα. Ο Ταγιάι Γκάιλ ήταν νικητής με 8,24, ενώ πάνω από τα 8 μέτρα βρέθηκαν και οι Γιάναν με 8,16 και Σαμαάι με 8,14.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ