Θαλάσσια Σπορ

Το «Athens International Sailing Center» δείχνει τον δρόμο για την αξιοποίηση των ολυμπιακών έργων

Μεγάλος ο απόηχος της συνέντευξης του Ευρωπαϊκού ΦΙΝΝ

Μεγάλος είναι ο απόηχος της συνέντευξης Τύπου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ. Όχι μόνο για την σημασία αυτού του σπουδαίου αγώνα που αποτελεί πρόκριση για 4 Ολυμπιακά εισιτήρια, αλλά και γιατί η ιστιοπλοΐα δείχνει τον δρόμο για την αξιοποίηση όλων των Ολυμπιακών έργων του 2004 που είναι παρατημένα στο έλεος του θεού.

Τόσο ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης όσο ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και όλα τα στελέχη της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έχουν αναδείξει αυτό το τεράστιο θέμα που αφορά συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό.

Η καλύτερη απάντηση, άλλωστε, είναι η δημιουργία του «Athens International Sailing Center» δίπλα ακριβώς στα γραφεία της ΕΙΟ. Ένα έργο με πολλαπλά οφέλη για το άθλημα, την ελληνική οικονομία και τον τουρισμό μας.

Η ιστιοπλοΐα στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν ανάλογες εγκαταστάσεις που θα βοηθήσουν συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό και θα δώσουν ζωή στην Αθήνα.

Σήμερα, Παρασκευή (10/5) αρχίζει η καταμέτρηση των σκαφών του πρωταθλήματος, το Σάββατο στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, στην οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, και οι ιστιοδρομίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x