Ψυχαγωγία

Το Colour Day Festival επιστρέφει στο ΟΑΚΑ!

Ο director manager του Color Day Festival, Ανδρέας Πανάγος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πιο πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ της Ευρώπης, που επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο ΟΑΚΑ, στις 17 Ιουνίου.

Το πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της Ευρώπης επιστρέφει στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για να γεμίσει χρώμα τον ουρανό της Αθήνας.

Το Color Day Festival άνοιξε αυλαία το 2015 και για τρίτη σερί χρονιά καλεί τον κόσμο να χορέψει, να τραγουδήσει και να βάλει χρώμα στη ζωή του, υπό τους ήχους μοναδικών καλεσμένων.

«Για τρίτη σερί χρονιά θα ζήσουμε ένα μουσικό φεστιβάλ, στο οποίο ο κόσμος προμηθεύεται χρώμα σε σακουλάκια και το πετάει ο ένας στον άλλο. Είναι φοβερή η επίδραση του χρώματος καθώς με όλες αυτές τις ρίψεις, χρωματίζουμε όλοι μαζί τον ουρανό της Αθήνας. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του "Όλοι μαζί μπορούμε"», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο director manager του φεστιβάλ, Ανδρέας Πανάγος.

Οικοδεσπότης της πιο χρωματιστής εκδήλωσης θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου θα δώσει το δικό της… χρώμα, ερμηνεύοντας το επίσημο τραγούδι του φεστιβάλ «Colour Your Dream», αλλά και το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, ενώ η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών και των DJs της ημέρας είναι: 95,2 Athens Deejay Live (ΓιάννηςΤουμπάνος), Sia Bou, Nikko Sunset, Cammora, DJ Marnick, Instamix, Armando Junior, Consoul Trainin, The Mode, Steve, Έλενα Παπαρίζου, Bang La Decks, MAD MAC, X-Factor Team, HouseTwins, Jenn Morel, OtherView, Xenia Ghali, Onirama, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Dino MFU.

Σε έναν κόσμο γεμάτο γκρίζο, εσύ επιλέγεις ποιο χρώμα θα έχουν τα όνειρά σου.

H προπώληση των εισιτηρίων του Colour Day Festival ξεκίνησε. Δείτε αναλυτικά στο: http://bit.ly/ColourDayTicket

Η τιμή του εισιτηρίου είναι €12,00 και περιλαμβάνει, ένα εισιτήριο εισόδου, ένα σακουλάκι χρώμα, ένα βραχιολάκι εισόδου στο festival και συναλλαγών με σύστημα ανέπαφων συναλλαγών.

Εισιτήρια θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά στα:

http://tickets.public.gr/event/colour-day-festival/
https://www.ticketservices.gr/event/colour-day-festival/

Official Website:
www.colourdayfestival.com

Facebook:
www.facebook.com/skullproductions
www.facebook.com/ColourDayFestival

Instagram:
www.instagram.com/colourdayfestival

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x