Δελτία Τύπου

Το HYDE είναι το νέο hot spot της Κηφισιάς!

Το HYDE φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο speak easy cocktail bar στα Βόρεια Προάστια, και όχι μόνο!

Το HYDE είναι το νέο hot spot της Κηφισιάς. Φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο speak easy cocktail bar στα Βόρεια Προάστια, και όχι μόνο!

Το location του HYDE εντοπίζεται στο εσωτερικό ενός νεοκλασικού πέτρινου κτιρίου που χρονολογείται από το 1830, γνωστό και ως «Πύργος της Κηφισιάς».

Στο τιμόνι του βρίσκεται ο Μάνος Γαλανός, ο οποίος μετά το Μαϊάμι (BOHO), το Χαλάνδρι (Στάλιν, Σανέλ, Petite Fleur) και την Αγ. Παρασκευή (Hotel) φιλοδοξεί μαζί με τον Μάκη Ρούσσο (Seasons cafe, Dekko club-Aytokinisi, Bespoke cafe) να δημιουργήσουν την απόλυτη «κρυψώνα» όπου μπορείς να πιείς καφέ, να δοκιμάσεις νόστιμα πιάτα και δημιουργικά cocktails καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα μοναδικά cocktails του HYDE επιμελείται ο διεθνής bartender, αλλά και καλύτερος Έλληνας bartender για το 2013, Θοδωρής Πυρίλλος. Σπιτικές και μυστικές συνταγές αποτυπωμένες σε 16 μοναδικά cocktails σας περιμένουν να σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της υφηλίου.

Σημείο αναφοράς αποτελεί και το φαγητό του! Ξεχωρίζει η πίτσα με πελαγίσιο τόνο, η σαλάτα με πράσινα λαχανικά και κατσικίσιο τυρί και τα mini burgers με καραμελωμένο κρεμμύδι , πίκλες και cheddar sause….

Για γλυκό, το banoffee με ναμελάκα σοκολάτας, crumble αμυγδάλου και μαρμελάδα μπανάνας θα σας ενθουσιάσει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x