sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το Top-5 των καλοκαιρινών μεταγραφών της Bundesliga

Αυτές είναι οι πέντε κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού στο γερμανικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με το «bundesliga.com».

Οι ομάδες της Bundesliga ξόδεψαν αρκετά χρήματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να επανδρώσουν τα ρόστερ τους. Το «bundesliga.com» παρουσιάζει τα πέντε ονόματα που πρόκειται να τραβήξουν τα βλέμματα.

Πάκο Αλκάθερ

inner

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός, είναι η νέα μεταγραφική κίνηση της Ντόρτμουντ, από την Μπαρτσελόνα, μεταφέροντας ένα ισπανικό αέρα στο σοβαρό και μετρημένο γερμανικό πρωτάθλημα. Παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην Βαρκελώνη, ο 25χρονος με 50 συμμέτοχες στα πόδια του, μετράει 15 γκολ ενώ έχει δημιουργήσει άλλα οκτώ.
Είναι από τις περιπτώσεις που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα, καθώς στην Βαλένθια είχε ένα εξίσου ισχυρό ποδοσφαιρικό προφίλ με 43 γκολ και 17 ασίστ. Ένας παίχτης που εκτός από να σκοράρει ξέρει και να συνεργάζεται.

Κέβιν Τραπ

inner

Το γαλλικό πρωτάθλημα έχασε έναν από τα κορυφαία ονόματα τερματοφύλακα, αλλά το γερμανικό σίγουρα κέρδισε. Έπειτα από μια πετυχημένη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γερμανός διεθνής Κέβιν Τραπ, θα αγωνίζεται ξανά για λογαριασμό της Άιντραχτ. Με εμπειρία 12 συμμετοχών στο Champions League, εννέα στο Europa League αλλά και ένα αήττητο σερί την περασμένη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν , τον καθιστούν κατάλληλο για να πάρει θέση βασικού στην Bundesliga.

Άξελ Βίτσελ

inner

Μετά το πέρασμα του από το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Ρωσία και τελευταίο του σταθμό την Κίνα, ο 29χρονος διεθνής αμυντικός επέστρεψε στην Γερμανία. Πρωταρχικός στόχος της Ντόρτμουντ, ήταν ένας αμυντικός μέσος, και ο Βίτσελ υπέγραψε για να προσθέσει την απαραίτητη χροιά και εμπειρία στο κέντρο του παιχνιδιού της Μπορούσια. Έχει ήδη τοποθετήσει ψηλά τον πήχη σε μόλις δύο παιχνίδια. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσει να το κρατήσει ψηλά.

Λεόν Γκορέτζκα

inner

Μια μεταγραφή που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων είναι αυτή του 23χρονου Γερμανού αμυντικού, Γκορέτζκα, από τη Σάλκε στην Μπάγερν Μονάχου. Αν και είναι μόλις 23 χρονών, μετράει ήδη 117 εμφανίσεις στην Bundesliga. Θεωρείται από πολλούς πως είναι ο παίχτης που θα καλύψει το κενό στην αμυντική λειτουργία των Βαυαρών.

Ντάβι Κλάασεν

inner

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από την Ολλανδία και τον Άγιαξ, ο 25χρονος Δανός Ντάβι Κλάασεν, συνέχισε στο αγγλικό πρωτάθλημα και τώρα στην Γερμανία. Σημείωσε 12 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε όλες τις συμμετοχές του με τον Άγιαξ. Την επόμενη σεζόν, με οκτώ γκολ περισσότερα, και άλλες δώδεκα ασίστ, έγινε αρχηγός στον Άγιαξ. Αφού άφησε το σημάδι του και στην Πρέμιερ Λιγκ και την Έβερτον, πλέον είναι έτοιμος να κάνει μια εξαιρετική πορεία στην Βρέμη.

Επιμέλεια:Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x