Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Το αχούρι των Τζινόμπιλι και Νοτσιόνι (pic)

Μανού Τζινόμπιλι και Αντρές Νοτσιόνι δε φαίνεται να λατρεύουν και πολύ την τάξη και την οργάνωση. Αυτό αποδεικνύεται κι από τη φωτογραφία με το δωμάτιο που μοιράζονταν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Μανού Τζινόμπιλι και Αντρές Νοτσιόνι μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο στο Ολυμπιακό Χωριό, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους εκεί, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 39χρονος Αργεντινός ανέβασε μια φωτογραφία με τον 36χρονο συμπαίκτη του και το ακατάστατο δωμάτιο τους, στο προσωπικό του μπλογκ, επεξηγώντας τα πεταμένα πράγματα που υπάρχουν τριγύρω.

Διαβάστε την απολαυστική περιγραφή του Τζινόμπιλι

Όσο ήμασταν στο Ολυμπιακό Χωριό, τραβήξαμε μια φωτογραφία για να θυμόμαστε μετά από καιρό πώς περάσαμε τότε. Η πρόθεση ήταν αυτή, αλλά όταν πέρασα τη φωτογραφία στο κινητό μου, άρχισα να προσέχω τα «κοσμήματα» που υπήρχαν τριγύρω διασκορπισμένα. Έτσι αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας, ούτως ώστε να έχετε την ευκαιρία να μπείτε λίγο στην ιδιωτική μας ζωή και να δείτε πως είναι ένα δωμάτιο που μοιράζονται δύο αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 15 μέρες μετά την άφιξή μας κι εκείνο το διάστημα ήμασταν ήδη 5 μέρες χωρίς την υπηρεσία δωματίου (αποφασίσαμε στο τέλος να το ακυρώσουμε μετά από «ξαφρίσματα» που έγιναν αλλού), κι έτσι ήμασταν λίγο ακατάστατοι, το δωμάτιο ήταν κάπως μικρό και η βρωμιά άρχιζε να μας καλύπτει (ευτυχώς δε φαίνεται τι βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι).

Παρακάτω είναι η φωτογραφία με κυκλωμένα κάποια πράγματα που επεξηγώ. Κάποια άλλα τα αφήνω έτσι για να τα βρείτε εσείς.

inner

Α. Κινητό τηλέφωνο. Όλοι ξέρουν πόσο απαραίτητο είναι στις μέρες μας κι εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση.

Β. Μπορεί η σκόνη να πέφτει στο δωμάτιο, αλλά πρέπει να μυρίζεις ωραία! Αποσμητικό χώρου για να φεύγουν οι μυρωδιές μας, αλλά και αυτές του χώρου. Πάντα χρήσιμο.

C. Τα γυαλιά του Αντρές ισορροπούν ανάμεσα σε μια μπανάνα και σε ένα αχλάδι. Δεν είχαμε αρκετό χώρο να αφήνουμε πράγματα και σιγά σιγά αρχίσαμε να «χτίζουμε» στα πιο απροσδόκητα μέρη.

D. Φορητός φορτιστής. Συσκευή που δημιουργήθηκε για μας. Πολλές συσκευές, λίγες πρίζες. Πάντα χρήσιμο, καθώς ξέχασα το δικό μου στο σπίτι μου.

Ε. Αντικουνουπικό. Μόλις φτάσαμε στο Ρίο, βάλαμε κατευθείαν τα εντομοαπωθητικό, γιατί είχαμε το φόβο του ιού Ζίκα, και δε το κουνήσαμε ποτέ. Έτσι, δε μας άγγιξε ούτε ένα κουνούπι, στις 2 εβδομάδες που ήμασταν εκεί.

F. Kindle. Ψηφιακό βιβλίο. Τις στιγμές της έντονης κούρασης ήταν η καλύτερη συντροφιά.

G. Ηχείο. Είτε μέσω bluetooth, όταν θέλαμε να ακούσουμε από κοινού, είτε με ακουστικά όταν ήθελα να ακούσω μόνος μου.

H. Η διαπίστευση! Χωρίς αυτή είσαι ένα τίποτα στο Ολυμπιακό Χωριό. Να φας, να πας στο πλυντήριο, διαπίστευση παντού. Αν θες μπορούσες να ξεχάσεις το κεφάλι σου, αλλά τη διαπίστευση ποτέ!

I. Πιθανώς το πιο αδιάφορο πράγμα στο δωμάτιο. Ένα μπλουζάκι με μία κάρτα αγωνιστικού αυτοκινήτου! Κάποιος το έδωσε στον Αντρές κι έμεινε εκεί.

J. Ένα παπούτσι. Το χρησιμοποίησε ο Άντρες στην τελετή έναρξης. Το άλλο δεν το βρήκαμε ποτέ!

Κ. Τα παπούτσια που φόραγα στους αγώνες. Σπουδαία αγορά.

L. Σακούλα με κούκλες. Δώρα για τα παιδιά μας. Η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα παιδιά μου είδαν τον Μπολτ να το κρατάει, μετά τη νίκη του στα 100 μέτρα, και το ερωτεύτηκαν.

M. Κάλτσες που φόρεσα στην τελετή έναρξης και την επόμενη μέρα. Μετά δεν τις έβαλα ξανά. Καταλαβαίνετε το λόγο φαντάζομαι...

N. Μπάρες πρωτεΐνης. Σε τουρνουά με τέτοια πίεση, πρέπει να συνδυάζεις το φαγητό σου με συμπληρώματα διατροφής. Απαραίτητο, αν σκεφτείς πως ήμασταν οι δύο μεγαλύτεροι ηλικιακά παίκτες του τουρνουά.

Ο. Τσάντα με πολλές θέσεις. Παπούτσια, κάλτσες, αποσμητικό, πορτοφόλι, κινητό, και όλα τα απαραίτητα για να πάμε για προπόνηση.

Η καταγραφή τελείωσε. Αν θες να διασκεδάσεις, μπορείς να αναζητήσεις στη φωτογραφία τον Αντρές, τρία μπουκάλια νερό, την κρυμμένη μπανάνα, το χειριστήριο του air condition και τον οδηγό με τα στοιχεία του κάθε αθλητή που είναι από την Αργεντινή.

Μερικές σκέψεις και σχόλια ακόμη

-Συγχώρεσέ μου την ακαταστασία Μαμά. Ξέρω πως έκανες καλή δουλειά να με μεγαλώσεις σωστά και να με μάθεις να είμαι οργανωτικός. Αυτό που βλέπεις ήταν απλά ένα παραστράτημα και δε θα επαναληφθεί.

-Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ιδέα μου.

-Καμία κατσαρίδα δεν τραυματίστηκε αυτές τις 2 εβδομάδες. Για την ακρίβεια, ελευθερώσαμε μία.


Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x