sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το αθλητικό 2018 μέσα από 50… αλλιώτικες φωτογραφίες!

Πενήντα ξεχωριστές φωτογραφίες, από όσα -ευχάριστα και δυσάρεστα- αποτύπωσε ο φακός στη χρονιά που ολοκληρώνεται, στους ελληνικούς αθλητικούς χώρους.

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Ο φακός του «eurokinissi» κατέγραψε αθλητικές στιγμές με τον δικό του τρόπο.

Μέσα από εκρήξεις χαράς και δάκρυα απογοήτευσης, από ένταση και πάθος, ανάμεσα σε αστεία στιγμιότυπα και ιστορικούς
θριάμβους.

Αυτή είναι η συλλογή με τις… διαφορετικές φωτογραφίες του 2018:
inner
Είναι ο κορυφαίος. Δεν υπάρχει ακόμα ούτε ένας… δύσπιστος που να μην το έχει καταλάβει. Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτάει το τρίτο σερί χρυσό σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, παρότι τραυματίας και ψηφίζεται για ακόμα μια φορά κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

inner
Το πάθος ξεχειλίζει κάθε φορά που η μπάλα μπαίνει στη στεφάνη. Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Ιωνικού Νικαίας με την Καστοριά για την Α2.

inner
Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ανδρών αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός, για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

inner
Λίγο πριν το «κλικ», ο Άνχελ Κρέσπο είχε κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Αντί να πανηγυρίζει με την κόρη του, προσπαθούσε να την προστατεύσει από τον μολυσμένο από δακρυγόνα αέρα, που είχαν εκτοξευτεί λόγω επεισοδίων.

inner
Την ίδια μέρα, μια μικρή φίλη του ποδοσφαίρου προφυλάσσεται με ένα παιδικό παιχνίδι και δημιουργεί την πιο παράδοξη εικόνα της χρονιάς.

inner
Καμία καφρίλα, βέβαια, δεν μπορεί να παύσει τους πανηγυρισμούς, όταν έχεις φτάσει στο στόχο σου. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δίνει τον… ρυθμό στο πάρτι της κατάκτησης του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

inner
Στο απόγειο του πάθους, ο Λεονάρντο Κούτρης ξέσπασε σε κλάματα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μίλαν και την πρόκριση στους «32» του Europa League.

inner
Μια χρονιά όνειρο ολοκληρώνεται για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ξεκίνησε από το Νο91 της Παγκόσμιας κατάταξης και σκαρφάλωσε στην 15η θέση. Στιγμιότυπο από τον αγώνα του με τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Open της Βαρκελώνης.

inner
Πρωτάθλημα και Κύπελλο στα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο.

inner
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολουθεί το ξέφρενο πάρτι που έχει στηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ.

inner
Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου κάνουν το 1-2 στο βάθρο του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

inner
Στην κορυφή της Ευρώπης σκαρφάλωσε και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.

inner
Ασημένιο μετάλλιο και πανελλήνιο ρεκόρ για την Μαρία Μπελιμπασάκη στην ίδια διοργάνωση.

inner
Πρώτη συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και πρώτη επιτυχία για τον Μίλτο Τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

inner
Ιστορικό τρεμπλ για τα κορίτσια στο βόλεϊ του Ολυμπιακού, που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Challenge Cup και τους δύο εγχώριους τίτλους.

inner
inner
Σοβαρά επεισόδια έξω από την Τούμπα, μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω αντικειμένου που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία.

inner
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο περιβάλλοντας χώρος του ΣΕΦ πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπούτουτσνοστ για την Ευρωλίγκα, λόγω επεισοδίων που ξέσπασαν ανάμεσα σε οπαδούς και άνδρες των ΜΑΤ.

inner
Η μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του δημοφιλούς NBA2k19

inner
inner
Ανατριχίλα και συγκίνηση στο ΟΑΚΑ, στο τουρνουά που αφιερώθηκε στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

inner
Εικόνα-ντροπή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ από οπαδό του Άγιαξ στο ματς με την ΑΕΚ

inner
inner
Γίνονται και ατυχήματα. Κάποιοι προφυλάσσονται και άλλοι… πονάνε.

inner
Στα χέρια των παικτών της ΑΕΚ η κούπα, 24 χρόνια μετά την τελευταία φορά.

inner
Κυπελλούχος Ευρώπης στέφθηκε η ΑΕΚ με την κατάκτηση του BCL, σε ένα τρελό τριήμερο για τους «κιτρινόμαυρους».

inner
Οπαδός του ΠΑΟΚ μπροστά στα Ελγίνεια μάρμαρα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, πριν από το ματς με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

inner
Με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών στο πλευρό του, το φιλόδοξο σύνολο του Παναθηναϊκού πανηγύρισε στο ΟΑΚΑ τη θετική αρχή που έκανε -παρά τις αντίξοες συνθήκες- στο πρωτάθλημα.

inner
inner
Ολυμπιακός αλά… Casa de Papel στο ματς με τη Μίλαν.

inner
Δεύτερο σερί πρωτάθλημα και 36ο της ιστορίας του κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας με 3-2 τη σειρά των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό.

inner
Κάποιες φορές οι ρόλοι αλλάζουν. Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε πίσω από την κάμερα, αντί για τη συνηθισμένη του θέση στην άμυνα του Ολυμπιακού.

inner
Το όνειρο κάθε ΑΕΚτζή αρχίζει να παίρνει μορφή και φέρνει όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα το σύνθημα για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

inner
Ο Γιώργος Πετρέας πανηγυρίζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς ήττα.

inner
inner
inner
Παιχνίδια με… φως και σκιές

inner
Οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να συγκρατήσουν τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί για το γκολ του Βαρέλα, που δεν μέτρησε ως οφσάιντ στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

inner
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κρύβει το πρόσωπό του, λίγο μετά την εισβολή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, προβλέποντας, πιθανόν, την τιμωρία που επιβλήθηκε και στέρησε από την ομάδα υπερπολύτιμους βαθμούς.

inner
inner
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κλικ με ξεχωριστά τατουάζ. Στιγμιότυπα από το ματς πόλο γυναικών της Ελλάδας με τη Ρωσία και από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι για το Europa League.

inner
Ένας… αεροπλανικός Κλωναρίδης πανηγυρίζει γκολ που πέτυχε επί του Πανιωνίου.

inner
Ένας απρόσμενος επισκέπτης στον αγωνιστικό χώρο του ματς της Ξάνθης με τον Πανιώνιο

inner
Vive La France! Τρικολόρ βάφτηκε το Μουντιάλ του 2018 που διεξήχθη στη Ρωσία.

inner
Ένα διαφορετικό ζευγάρι παπούτσια πάτησε το χορτάρι του «Γεντί Κουλέ» και έφερε άρωμα… γυναίκας στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

inner
inner
inner
inner
inner
Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός. Δρομείς όλων των ηλικιών ξεπέρασαν τα όριά τους για να φτάσουν στο τέρμα της διαδρομής, σε μια διοργάνωση που ξεπέρασε σε επιτυχία κάθε προηγούμενη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x