Επικαιρότητα

Το βίντεο που αλλάζει τα δεδομένα στο θάνατο της 44χρονης στην Τριχωνίδα

Νέα τροπή στο θάνατο της 44χρονης Ειρήνης στην Τριχωνίδα. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα να αγοράζει από βενζινάδικο μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό

Νέα τροπή στο θάνατο της 44χρονης Ειρήνης στην Τριχωνίδα. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα να αγοράζει από βενζινάδικο μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Η 44χρονη μητέρα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε περιοχή κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, με τις Αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Πάντως η οικογένεια της γυναίκας επιμένει πως πρόκειται για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία, όπως είναι η πιθανότερη εκδοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στο βίντεο φαίνεται η 44χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνά από ένα πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια, φεύγει από εκεί και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν πως η 44χρονη γυναίκα εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x