Ο 27χρονος σπρίντερ θα επιδιώξει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, το οποίο θα είναι το πέμπτο της καριέρας του, διεκδικώντας παράλληλα μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων του.

«Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Ο καιρός στην Κρήτη ήταν εξαιρετικός το Νοέμβριο και αυτό ευνόησε ακόμη περισσότερο τη δουλειά μας. Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει, αναμένεται τον Ιανουάριο να μεταβούμε για προετοιμασία στην Πρετόρια», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής, που συνεργάζεται με το γκρουπ των Ειρήνης και Άννας Βασιλείου.

«Δύσκολα θα κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό. Ίσως τελευταία στιγμή αποφασίσω να κάνω ένα πέρασμα, αλλά ακόμη κι αυτό συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες αυτήν τη στιγμή», συμπλήρωσε ο Τσάκωνας.

«Έχω δύο συμμετοχές σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σίγουρα θέλω να πάω για τον τρίτο. Στην πραγματικότητα ο στόχος μου για αυτήν τη διοργάνωση είναι να κάνω αυτό που πρέπει και μπορώ», τόνισε ο Τσάκωνας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ