Επικαιρότητα

Το δάκρυ του Πύρρου Δήμα: Φοβάμαι, όχι για μένα, για τα παιδιά μου

«Φοβάμαι... Όχι για μένα... Εγώ τα έχω ζήσει αυτά στην Αλβανία... Φοβάμαι για τα παιδιά μου...» εξομολογήθηκε δακρυσμένος ο Πύρρος Δήμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο Ολυμπιονίκης και τέως βουλευτής, αναφέρθηκε στην κρίση και εξέφρασε την άποψή του ότι οι βουλευτές πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη κρίση και να καταφέρουν να διευθετήσουν την κρίση χωρίς να καταρρεύσει η χώρα.

Ο Πύρρος Δήμας, όπως θα δείτε και στο βίντεο, με δυσκολία συγκρατήθηκε για να μην ξεσπάσει σε κλάματα. Την ώρα που κυριολεκτικά κατέρρεε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι Σία Κοσσιώνη διέκοψε την συνέντευξη, δίνοντας χρόνο στον πρώην βουλευτή.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Εκτίμησε ότι με το «όχι» θα γίνουμε Αλβανία του Χότζα, καθώς όπως είπε οι ουρές του θύμισαν τα παιδικά του χρόνια που περίμενε δύο φορές το μήνα για γάλα και τρόφιμα.

«Φοβάμαι πολύ ότι πάμε στα χειρότερα, έχω τρομοκρατηθεί ο εκφοβισμός που δεχόμαστε όλοι μας που είμαστε υπέρ του ‘ναι’ μού θυμίζουν άλλες εποχές, μού θυμίζουν την τρομοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι στην Ευρώπη οι Έλληνες θα δουν και καλύτερες μέρες.

Ο Πύρος Δήμας κάλεσε τους πολίτες να μη διχαστούν. Όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας και αυτοί που συγκεντρώθηκαν υπέρ του «όχι» και αυτοί που συγκεντρώθηκαν υπέρ του «ναι» τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x