Γιώργος Ζαχαριάδης

Το είδατε κ. Μπερμπάτοφ;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το μήνυμα που στέλνουν στον Μπερμπάτοφ με τους πανηγυρισμούς τους παίκτες και προπονητής στον ΠΑΟΚ, στον αγώνα της Καλλονής.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Διπλό μετά από δυό μήνες γιορτάστηκε με τους σκόρερ να αφιερώνουν τα γκολ της νίκης στον προπονητή τους.

Για πρώτη φορά φέτος συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι φαίνεται αρκετά μεγάλη η πίεση και, δυστυχώς, το παιχνίδι με την ουραγό Καλλονή, φαίνεται ότι χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας στο εσωτερικό της ομάδας.

Και λέω δυστυχώς, διότι υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα έπρεπε να απασχολεί στο βαθμό που αντιληφθήκαμε όλοι μας, με τον Τούντορ και τους ποδοσφαιριστές να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς, σαν να έχουν ανανεώσει τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να μην πω ότι φάνηκε σαν το κατέκτησαν κιόλας.

Καλύτερα όμως να σταματήσω εδώ, διότι θέλω να σεβαστώ τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών και του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Εκείνο που είδα, πέρα από μερικά νεκρά διαστήματα για τον ΠΑΟΚ, πράγμα απολύτως λογικό σε συνάρτηση με την ομάδα που γνωρίζουμε ποια είναι τα χούγια της, ήταν ένα… γράμμα.

Σαν γράμμα μου φάνηκε που θα το παραλάβει σήμερα, Τρίτη, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Θα επιστρέψει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τη Βουλγαρία και θα συνεχίσει τις θεραπείες του (να ρωτήσω αν έκανε υπέρηχο για να πιστοποιηθεί η θλάση δευτέρου βαθμού…) εντός.

Όλοι έχουμε μια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει με την περίπτωσή του… Και μάλιστα, διαπιστώνω ότι όλοι συμφωνούμε ότι οι βεντετισμοί δεν βοηθούν κανέναν και πολύ περισσότερο την ομάδα…

Εχω μάθει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει…

Γι αυτό λοιπόν, μου φαίνεται ότι το γράμμα θα φτάσει στον Βούλγαρο και θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Θα πανηγυρίζουν τρελά κι άλλες νίκες και θα πίνουν στην… υγειά του.

Επαναλαμβάνω, λοιπόν και το αντιλήφθηκαν πολλοί, ότι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί είχαν σκοπό να δείξουν σε όλους (και ειδικά στον Μπερμπάτοφ) ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθεί στο εσωτερικό του συμπεριφορές που θα διασπάσουν τη σχέση ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές κι όποιον άλλον συνοδεύει την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x