Γενικά

«H διοργάνωση του Ios Island Open θα θυμίζει πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Για την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει για την διοργάνωση του Ios Island Open (13-15 Ιουλίου) μίλησε ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αποκαλύπτοντας παράλληλα και δύο καλεσμένους έκπληξη

Για το «Ios Island Open» το οποίο θα φιλοξενηθεί στην παραλία του Μυλοπότα από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου αναφέρθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος. Ο διοργανωτής του τουρνουά beach volley, μίλησε στη Μαρία Ζαφειράτου και στον Μάνο Σπανόπουλο, για την μεγάλη ανταπόκριση που συνάντησε αλλά και την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει ώστε οι προδιαγραφές του event να θυμίζουν πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παράλληλα, αποκάλυψε πως την διοργάνωση θα στηρίξουν με την παρουσία και την συμμετοχή τους καλεσμένοι έκπληξη όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά:


«To Ios Island Open θα γίνει από τις 13 έως και τις 15 Ιουλίου θα γίνει στην παραλία του Μυλοπότα και είναι στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Βέβαια έχουμε δουλέψει για την συγκεκριμένη διοργάνωση πάρα πολύ και συγκεκριμένα εδώ και 4-5 μήνες. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως το επίπεδό της θα θυμίζει πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα από πλευράς οργάνωσης. Για παράδειγμα όλοι οι αθλητές που θα πάρουν μέρος θα είναι τέσσερις μέρες στην Ίο και θα τους παρέχονται τα πάντα, ενώ επίσης θα γίνουν και αρκετά μίνι events όπως την Κυριακή για τον τελικό του Μουντιάλ».

inner

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Η ανταπόκριση πραγματικά μας προκάλεσε έκπληξη, αφού ήταν τεράστια. Αυτό που μας έκανε βέβαια την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ανταπόκριση από τις ομάδες του νησιού και την τοπική κοινωνία. Έτσι, αποφασίσαμε δύο μέρες πριν να διοργανώσουμε κι ένα τουρνουά για τις τοπικές ομάδες με τη νικήτρια να παίρνει μέρος στο μεγάλο event της Κυριακής».



Για το κοινωνικό πρόσωπο της διοργάνωσης: «Είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε στο γεγονός ότι εκτός από το αθλητικό υπάρχει και φιλανθρωπικό κομμάτι, αφού μέσω του Ios Island Open θα βοηθήσουμε την αντικαρκινική εταιρία “Better Together”. Επίσης, την προσπάθειά μας θα στηρίξουν και αρκετοί επώνυμοι όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που ούτως ή άλλως είναι αθλήτρια beach volley, αλλά και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που έχει μεγάλο ταλέντο και ίσως να είχε επιλέξει να αγωνιστεί σε λάθος άθλημα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που είναι δίπλα μας και στηρίζουν όλη την προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x