Γενικά

«Το έχω σκεφτεί από τον Σεπτέμβριο για τον Δίαπλου του Σαρωνικού»

Για την απόφασή του να κάνει τον Δίαπλου του Σαρωνικού Κόλπου αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σπύρος Ροής.

Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής μίλησε στην εκπομπή «Playball» και στους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νεραντζιά για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει, για την προσπάθεια να ενισχυθούν τα άτομα με νεοπλασματικές ασθένειες και τη βοήθεια που του προσφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Πόρου.

Αναλυτικά: «Το έχω ξανακάνει και άλλη φορά, όμως τώρα θα καλύψω τα 80 χιλιόμετρα σε έξι διαφορετικές φάσεις από τον Πειραιά μέχρι τον Πόρο, το είχα αποφασίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και με παρότρυναν οι δικοί μου και η ομάδα μου. Θα έχω δικό μου σκάφος ασφαλείας και υπεύθυνο διατροφής, όπως και Πανεπιστημιακό γιατρό».

«Τα έσοδα από τη διαδικασία θα δοθούν σε ανθρώπους που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και θέλω να προσπαθήσω να "αφυπνίσω" τον καθένα να βοηθήσει είτε εθελοντικά, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπορεί αυτούς τους ανθρώπους».

«Εγώ και η ομάδα μου δεν έχουμε κολυμβητήριο για να προπονηθούμε και προπονούμαστε στη θάλασσα και σε πισίνες ξενοδοχείων. Αυτή η προσπάθεια είναι θέμα θέλησης και σε ό,τι χρειαστώ, έχω τη στήριξη του Εμπορικός Σύλλογος Πόρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x