Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το μόνο σίγουρο είναι πως και φέτος θα απολαύσουμε μια φοβερή σεζόν!

Με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ξεκινάει το νέο αγγλικό πρωτάθλημα σε δυο μήνες από τώρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι να μπαίνουν στα δύσκολα με το καλημέρα.

Με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ξεκινάει το νέο αγγλικό πρωτάθλημα σε δυο μήνες από τώρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι να μπαίνουν στα δύσκολα με το καλημέρα.

Αντίθετα, η Σίτι και η Λίβερπουλ αρχίζουν πάρα πολύ ήρεμα και έχουν τη δυνατότητα τις πρώτες 10 αγωνιστικές να σημειώσουν αρκετές νίκες ξεφεύγοντας από τους υπόλοιπους.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τα δυο πολύ αναμενόμενα παιχνίδια ανάμεσα στους περσινούς διεκδικητές του τίτλου θα γίνουν πρώτα στο «Άνφιλντ» τον Νοέμβριο και μετά τον Απρίλιο στο «Etihad». Αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν μέχρι τότε διεκδικούν και οι δύο το πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ έχει ένα πολύ δύσκολο κλείσιμο με τα τρία τελευταία παιχνίδια να είναι... φωτιά, εάν πάλι αντέξει και είναι ως τότε μέσα στη μάχη για την κορυφή.

Ειδικά, όμως, για τους «κόκκινους», πολύ μεγάλη σημασία παίζει μέχρι την 12η αγωνιστική να έχει ελάχιστες απώλειες έως το παιχνίδι με τη Σίτι με τα εκτός έδρας ματς με Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να είναι κλειδιά.

Όσον αφορά τη Σίτι, θα είναι και γι' αυτήν πολύ μεγάλη υπόθεση να έχει τις λιγότερες απώλειες μέχρι τη στιγμή που θα πάει να παίξει στο «Άνφιλντ». Με εξαίρεση το εντός έδρας ματς με την Τότεναμ, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για την ποιότητα των πρωταθλητών είναι πάρα πολύ βατά και το πιο πιθανό είναι να μεταβεί στις 9 Νοέμβρη για τη μεγάλη αναμέτρηση στην κορυφή και χωρίς καμία απώλεια βαθμών.

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι μόνο η αρχή δύσκολη, αλλά μέχρι να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ» η Λίβερπουλ, τα παιχνίδια της ομάδας του Σόλσκιερ είναι δύσκολα, με τη Γουλβς να την περιμένει έπειτα από το ματς με την Τσέλσι. Επιπλέον, υπάρχει και αναμέτρηση ενάντια στην Άρσεναλ, ενώ επισκέπτεται και το Νιούκαστλ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x