Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το όπλο της Γιουνάιτεντ η ταχύτητα, η Τσέλσι πλήρωσε την αφέλειά της!

Η Σίτι, η Λίβερπουλ η Τότεναμ και ακόμα ομάδες όπως η Λέστερ ή η Γουλβς που θα κρατήσουν κοντά τις γραμμές και θα πιέσουν ψηλά -χωρίς να εκτεθούν- θα δημιουργήσουν ζητήματα.

Εάν μάθαμε κάτι από το εντυπωσιακό 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι είναι πως μια ομάδα με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» δεν την υποτιμάς επειδή έκανε πολύ κακό κλείσιμο στη περσινή σεζόν. Και ο Φρανκ Λάμπαρντ παρέταξε μια «αφελή» ενδεκάδα που όση ώρα είχε τη μπάλα στα πόδια της πίστευε πως ελέγχει το ματς!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημαντικό είναι πως μία τέτοια νίκη, σε πρεμιέρα, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Τσέλσι μόνο καλό μπορεί να φέρει δημιουργώντας μία ευφορία στα αποδυτήρια. Βέβαια υπάρχουν δεκάδες πράγματα που ακόμα χρειάζονται να διορθωθούν αλλά ο Σόλσκιερ σίγουρα θα πιει ένα ποτήρι κρασί το βράδυ και θα σκεφτεί πως αρχίζει η άμυνα του να θυμίζει... άμυνα!

Ο Ντε Χέα νοιώθει και πάλι σιγουριά με τον Μαγκουάιρ μπροστά του που ομολογώ πως ήταν εξαιρετικός. Δεν έχασε μονομαχία ούτε κεφαλιά και αυτή η σιγουριά μεταφέρεται στους άλλους αμυντικούς και μετά στα χαφ και να είστε βέβαιοι πως η ταμπέλα των 80 εκατομμυρίων λιρών δεν θα τον βαρύνει καθόλου! Ναι φυσικά δεν είναι Φαν Ντάικ αλλά είναι πολύ καλός και πάνω από όλα η άμυνα της Γιουνάιτεντ με αυτόν ανεβαίνει γιατί έκανε ήδη καλύτερο τον Λιντελοφ!

Ο Μπισάκα που αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει οριστικά το κενό που άφησε εδώ και χρόνια ο Γκάρι Νέβιλ, είχε ένα άψογο παιχνίδι και αυτό βοήθησε τη Γιουνάιτεντ που κράτησε πέρσι μόλις δυο φορές το μηδέν στο Ολντ Τράφορντ να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x