Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το παιχνίδι με τα γκολ της τελευταίας στιγμής!

Πολλές φορές ο κόσμος σηκώνεται και φεύγει από το γήπεδο λίγο πριν το 90' για να προλάβει την κίνηση, αλλά το σημερινό ζευγάρι στην Πρέμιερ Λιγκ αποδεικνύεται πως κάτι τέτοιο δεν συνιστάται.

Πολλές φορές ο κόσμος σηκώνεται και φεύγει από το γήπεδο λίγο πριν το 90' για να προλάβει την κίνηση, αλλά το σημερινό ζευγάρι στην Πρέμιερ Λιγκ αποδεικνύεται πως κάτι τέτοιο δεν συνιστάται, όταν δηλαδή η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Αρσεναλ. Είναι το ματς που έχει χαρακτηριστεί ως "παιχνίδι της τελευταίας στιγμής"!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πριν λίγους μήνες ήταν ο Βαινάλντουμ που σημείωσε το γκολ του 3-1 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του Κλοπ στις καθυστερήσεις ενώ ο Τζο Αλεν τον Γενάρη του 2016 πάλι στις καθυστερήσεις του συγκλονιστικού παιχνιδιού στο Ανφιλντ, είχε πετύχει το 3-3 κάτω από το χιόνι που έπεφτε ασταμάτητο στο τέλος!

Δυο ματς που προστέθηκαν στην ατελείωτη λίστα ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που τα φινάλε έχουν χιτσκοκικό ενδιαφέρον! Άλλωστε κυριολεκτικά σε μία τέτοια φάση κρίθηκε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μεταξύ τους, πριν σχεδόν τρεις δεκαετιες και μνημονεύεται ως μία από τις στιγμές που εκτόξευσαν τη δημοτικότητα του αγγλικού ποδοσφαίρου στα ύψη!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x