sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το πάρε-δώσε στο φινάλε

Έχει τη… μαγεία της η τελευταία μέρα των μεταγραφών! Με πολλές ομάδες να βάζουν τις ύστατες «πινελιές». Δείτε πώς κύλησε και η φετινή με τις κινήσεις ανά την Ευρώπη. Έκλεψε τις εντυπώσεις η Αγγλία.

Κακά τα ψέματα, η Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή απ’ την οποία έχουμε κάθε χρόνο… υψηλές βλέψεις την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Και φέτος -όπως ήταν φυσικό-… κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού στο Νησί τα πράγματα κύλησαν πιο δραστήρια και με περισσότερο ενδιαφέρον.

Φαλκάο, Νεγρέδο, Γουέλμπεκ, Τσιτσαρίτο, Τσέρτσι, Μπεν Αρφά, Ρίισε, Πάντεφ-Τζεμαϊλί, Σαβιόλα τα deal που έκαναν μεγαλύτερο... γκελ!

Δείτε τις πιο σημαντικές μεταγραφές που έγιναν στο... παρά πέντε:

ΑΓΓΛΙΑ: Στην Μπέρνλι ο Μπόιντ, στη Μίντλεσμπρο ο Βόσεν (που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό), στη Γουέστ Χαμ οι Ντιαμέ και Αμαλφιτανό. Η Τότεναμ... τσίμπησε τον Σταμουλί, ενώ η Χαλ... εντυπωσίασε! Πήρε με μεταγραφή-ρεκόρ τον Αμπέλ Ερνάντεζ κι έκανε το μπαμ με τον Μπεν Αρφά! Ο Ντόιλ θα παίζει στην Κρίσταλ Πάλας... για λίγο, ενώ η Σαουθάμπτον «δανείστηκε» απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διπλή κίνηση είχαμε και απ' τη Σάντερλαντ που απέκτησε τον Κοάτες απ' τη Λίβερπουλ και τον Άλβαρες απ' την Ίντερ. Η νεοφώτιστη ΚΠΡ απέκτησε τους Σάντρο και Κράνιτσαρ, ενώ η Στόουκ διατήρησε τον Ασαϊντί. Την ώρα που η Μαν. Γιουνάιτεντ αποκτούσε τον Φαλκάο και τον Μπλιντ, παραχωρούσε στην Άρσεναλ τον Γουέλμπεκ και τον Λόρενς στη νεοφώτιστη Λέστερ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Με χρονική σειρά, ο Τσιτσαρίτο στη Ρεάλ... πρόλαβε τους άλλους. Με την συμπολίτισσα Ατλέτικο να ενισχύεται σημαντική στην επίθεση με τον Τσέρτσι. Ο Ινσούα που ακούστηκε για Ολυμπιακό, πήγε στην Ράγιο, ενώ ο γνώριμός μας, Έλντερ Πόστιγκα στη νεοφώτιστη Ντεπορτίβο. Η Βαλένθια έκανε το μπαμ με τον Νεγρέδο, ενώ η Σεβίλλη πήρε και Εμπιά και Κολοτσιετζάκ. Στην Εϊμπάρ κατέληξε ο στόχος της ΑΕΚ, Λέκιτς.

ΙΤΑΛΙΑ: Μετά τον Τόρες, η Μίλαν πήρε και Φαν Χίνκελ από Τσέλσι, ενώ μετά το ναυάγιο με Μπιαμπιανί, στράφηκε στον Μποναβεντούρα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Φιορεντίνα «χτύπησε» και Ρίτσαρντς και Κούρτιτς. Στην Τορίνο ο πολύπειρος Αμάουρι, με την Ρόμα να ενισχύεται κι άλλο στην άμυνα, αποκτώντας τον Εμπιβά. Η Γιουβέντους... ξεφόρτωσε στην Πάρμα τον Ντε Τσέλιε. Ο Σαβιόλα αποχώρησε απ' τον Ολυμπιακό και πήγε στην Ελλάς Βερόνα.

Ο Γιαταμπαρέ του Ολυμπιακού δόθηκε στην Γκινγκάμπ (αντίπαλος του ΠΑΟΚ), ο Ενγκόνγκ επέστρεψε σε πάτρια εδάφη και η Εβιάν έβαλε... εμπειρία με Ζιβέ.

Και μιας και είπαμε για πάτρια εδάφη, στην Ελλάδα γύρισε ο Γκέντσογλου, έστω κι αν ο Εργοτέλης έμεινε χωρίς προπονητή. Οι Πειραιώτες πήραν απ' τον Ατρόμητο τον Γιαννούλη και ανακοίνωσαν τον Μιλιβόγεβιτς. Έπεισε και αποκτήθηκε απ' τον ΠΑΣ ο Φόνσι.

«Βόμβα» πυροδότησε και ο ΑΠΟΕΛ με την προσθήκη του Ρίισε!

Στα της Γερμανίας, είχαμε τον Μεντόγεβιτς στην Άιντραχτ, τον Χόφμαν να κάνει... παρέα σε Καπίνο, Ντε Μπλάσις, ενώ το Αμβούργο... χτύπησε δις με Γκριν και Χόλτμπι!

Ο αδερφός του Σαμπού Γιαταμπαρέ, Μουσταφά θα συνεχίσει στην Τραμπζονσπορ, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στη Σερβία επέστρεψε ο Κάταϊ, η Γαλατά ολοκλήρωσε το μπαμ με Πάντεφ και Τζεμαϊλί, ενώ η Φέγενορντ πήρε Φερμέερ.

Έτσι παρακολουθήσατε όλη μέρα απ' το sport-fm.gr τις εξελίξεις στα μεταγραφικά μέτωπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x