Stoiximan Super League

«Το πιο δυνατό σημείο της ομάδας είναι ο κόσμος»

Τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό τους ΠΑΣ Γιάννινα εκθείασε ο Γιάννης Πετράκης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ενόψει της πρεμιέρας. «Πιστεύω πολύ στην ομάδα» τόνισε.

Την δουλειά που έγινε στον ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τόνισε ο Γιάννης Πετράκης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, στον πρώτο αντίπαλο του ΠΑΣ, τον Αστέρα Τρίπολης και τις μεταγραφές της ομάδας.

Αναλυτικά:
«Είμαι χαρούμενος που είμαστε πάλι εδώ. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Πάνω απ' όλα υγεία, να έχουμε και να μεταφέρουμε θετική ενέργεια και εύχομαι να είναι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και για την ομάδα μας».

Για την προετοιμασία: «Συνήθως δεν θα ακούσετε κάποιον να σας λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία, αλλά εγώ αυτό που θα σας πω πραγματικά το εννοώ. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας δούλεψαν σκληρά και με θέληση βάλαμε πράγματα στο παιχνίδι μας σε όλους τους τομείς και νομίζω ότι αυτή τη σπουδαία δουλειά είμαστε έτοιμοι να τη δείξουμε μέσα στο γήπεδο και μέσα από αυτή την διαδικασία να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το βασικότερο «όπλο» της ομάδας: «Το πιο δυνατό σημείο που έχουμε σαν ομάδας είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, η ποιότητα των χαρακτήρων η αξία σε ποδοσφαιρική ποιότητα και σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι και η ομοιογένεια. Είναι τα συστατικά για να φτιάξεις μια καλή ομάδα. Όταν υπάρχει όρεξη, όταν έχεις καλά παιδιά, καλό κλίμα και υπάρχει θέληση και πίστη, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το κάτι παραπάνω».

Για τις μεταγραφές και αν έχει εναλλακτικές λύσεις για την αρχή της σεζόν: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος, οπότε τον απολογισμό θα τον κάνουμε όταν τελειώσουν οι μεταγραφές. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, πιστεύω πολύ στην ομάδα και στα παιδιά που έχω, πιστεύω μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Πιθανόν να κάναμε μια μεταγραφή, αλλά για διάφορους λόγους να μην μπορούσε να παίξει.

Εγώ δεν είμαι προσωπολάτρης, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συνεργάζεται για τον κοινό σκοπό, γι' αυτό εξάλλου έχουμε 25 παίκτες και μέσα από τα όπλα που έχουμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο
».

Για την κατάσταση του Αστέρα Τρίπολης, έτσι όπως την είδε στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια: «Καταρχάς ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο, για τα Ελληνικά δεδομένα, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή ποιότητα παικτών, το έδειξαν και στα παιχνίδια του Europa League. Υπάρχει σεβασμός γι' αυτήν την ομάδα, όπως υπάρχει και για όλες τις ομάδες.

Από την άλλη μεριά εμείς είμαστε μια ομάδα που πιστεύει πολύ σ' αυτά που κάνει και σ' αυτά που είμαστε. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς. Θέλω να έχουμε τα χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι μας κάνουν καλή ομάδα που μεταφέρω και οι παίχτες ξέρουν. Όταν είμαστε σ' αυτήν τη διαδικασία μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο
».

Για τον κόσμο: «Τον θέλουμε κοντά μας. Ξέρουμε ότι το πιο δυνατό σημείο της ομάδας είναι ο κόσμος. Αυτό πρέπει να αποδεικνύεται κάθε Κυριακή . Η βοήθειά του για μας είναι πολύ σημαντική. Ξεκινάμε μια χρονιά με φιλοδοξίες και όνειρα και από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σ' αυτήν την προσπάθεια το πιο δυνατό μας όπλο της ομάδας εννοείται το θέλουμε δίπλα μας και στα καλά, αλλά πολύ περισσότερο στις κακές στιγμές, που όπως υπάρχουν και στις άλλες ομάδες, κάποια στιγμή θα υπάρξουν και στην δικά μας ομάδα».

Τζιμόπουλος: «Δημιουργείται μία ομοιογένεια»
Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Θέμης Τζιμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία και τις μεταγραφές που έγιναν τη φετινή σεζόν.

«Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Θα μιλήσω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Έχουμε κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια τους τελευταίους δύο μήνες. Έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία, για να ανταπεξέλθουμε καλά στο πρωτάθλημα που έρχεται.

Έφτασε αυτή η ημέρα. Την Κυριακή είναι το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας. Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, και να καταφέρουμε να φέρουμε την ομάδα σε μία κατάσταση που να υπάρχει σταθερότητα, και ο κόσμος να έχει απαιτήσεις από αυτήν.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, και να δημιουργήσουμε αυτό που καταφέραμε πρόπερσι. Μία πολύ καλή πορεία που έφτασε την ομάδα στις υψηλές θέσεις
».

Για την προετοιμασία σε σχέση με την περσινή:
«Έχουμε πάρει πολύ ενέργεια τους τελευταίους δύο μήνες. Τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη. Δεν θέλω να συγκρίνω τις χρονιές. Είναι διαφορετική η φετινή χρονιά. Αυτή η χρονιά θα είναι μία καινούργια αρχή. Θα παλέψουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις».

Για το κλίμα των αποδυτηρίων:
«Αυτό είναι το βασικό συστατικό που η ομάδα τα πάει τόσο καλά τα τελευταία τρία χρόνια. Τα παιδιά είναι όλα καλοί χαρακτήρες, και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε όλοι αγαπημένοι. Δημιουργείται μία ομοιογένεια. Γι' αυτό η ομάδα είναι τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε τώρα τρία χρόνια ο ίδιος κορμός. Αυτό δεν χτίζεται από μία μέρα στην άλλη. Το έχουμε καταφέρει να το κάνουμε τρία χρόνια τώρα. Θεωρώ ι αυτό είναι το συστατικό που θα μας κάνει να πάμε μπροστά. Από εκεί ξεκινάνε όλα, και μετά είναι η προσπάθεια που καταβάλει ο καθένας. Θεωρώ ότι με μεγάλη προσπάθεια θα κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x