Αγγλία

Το πιστεύει η Τσέλσι για Ντιέγο Κόστα

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Τσέλσι για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Ποιος ο ρόλος του Φερνάντο Τόρες στην υπόθεση.

Βέβαιοι ότι δύσκολα η Ατλέτικο Μαδρίτης θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των 60 εκατ. ευρώ που έχει καταθέσει για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα παρουσιάζονται στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror», οι Λονδρέζοι έχουν καταθέσει την τελική προσφορά τους στους Μαδριλένους, οι οποίοι μετά για δεύτερο σερί καλοκαίρι μετά την πώληση του Ρανταμέλ Φαλκάο (στη Μονακό) θα πουλήσουν ακόμη έναν σπουδαίο επιθετικό σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι περίεργες, επειδή οι «μπλε» στη συμφωνία που είχαν με τους Ισπανούς για τον δανεισμό του Τιμπό Κουρτουά υπήρχε ρήτρα 6 εκατ. ευρώ, εφόσον χρειαζόταν να παίξει ο Βέλγος τερματοφύλακας σε μεταξύ τους παιχνίδι στην Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, στην Ιταλία υποστήριζαν ότι η Ίντερ θέλει τον Φερνάντο Τόρες, όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε με καλά λόγια για τον Ισπανό φορ και αμέσως προέκυψαν σενάρια ότι μπορεί να υπάρξει… τράμπα με την πώληση του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι με την επιστροφή του Τόρες στους «ροχινμπλάνκος».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x