Επικαιρότητα

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη Νανά Καραγιάννη

Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγει η ιατροδικαστής που πραγματοποίηση τη νεκροψία. Ποια τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της νεαρής δημοσιογράφου.

Από παθολογικά αίτια φαίνεται ότι επήλθε ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην Κυψέλη, σε ηλικία 38 ετών.

Η ιατροδικαστής, που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, διαπίστωσε, από τη γενικότερη εικόνα των οργάνων της, ότι ο οργανισμός της ήταν επιβαρυμένος λόγω της νευρικής ανορεξίας.

Η ιατροδικαστής αναμένει όμως τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξει στα ακριβή αίτια θανάτου της Νανάς Καραγιάννη.

Η γλυκιά Νανά έδωσε πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία και όσο κι αν η ίδια επέμενε ότι το αντιμετωπίζει, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να νικήσει το «τέρας» της ασθένειας.

Η ίδια ακόμα και ενάμιση μήνα πριν είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο λόγω του προβλήματός της, ενώ είχε φθάσει ακόμα και στα 25 μόλις κιλά!


Η ίδια φρόντιζε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, με φωτογραφίες της από ταβέρνες και εστιατόρια, ότι τρώει και πλέον είναι καλά. Διαψεύστηκε όμως αφού όλα δείχνουν ότι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα «δίχτυα» της πιο ύπουλης ασθένειας της εποχής.

Νανά Καραγιάννη

Συγκλονίζει η κολλητή φίλη της, η οποία, αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, μοιράστηκε με τον κόσμο την αλήθεια που ήθελε η Νανά να γνωρίζει ο κόσμος και δεν είναι άλλη από την επιθυμία της να ζήσει!

«Όταν πεθάνω, που δεν θα πεθάνω, να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω» είχε πει στη φίλη της η Νανά Καραγιάννη, διαισθανόμενη ίσως ότι βρισκόταν στην τελική ευθεία.

Η κα Υψηλάντη έδωσε μάλιστα και μια εικόνα από τη δύσκολη καθημερινότητα της Νανάς, μιας καθημερινότητας με πόνους, με ορούς, με οξυγόνο και ενέσεις…

Νανά Καραγιάννη - φίλη - Facebook

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x