Δραστηριότητες

Το πρώτο Nikki Beach Resort & Spa του κόσμου, στην Ελλάδα

Η Nikki Beach Hotels & Resorts, η νέα αλυσίδα διαχείρισης πολυτελών lifestyle boutique ξενοδοχείων, μπήκε δυναμικά στην Ελλάδα.

Το πρώτο Nikki Beach Resort & Spa του κόσμου, βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι και ήδη υποδέχεται τους επισκέπτες του από την 1η Αυγούστου, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει νέα δεδομένα, ανεβάζοντας τον πήχη για τους ταξιδιώτες πολυτέλεια και της παγκόσμιας ελίτ επισκεπτών.

Τοποθετημένο πάνω στο γραφικό κόλπο στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, το Nikki Beach Resort & Spa σχεδιάστηκε ακολουθώντας το όραμα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη της Nikki Beach Worldwide Jack Penrod, από το αρχιτεκτονικό γραφείο Gatserelia Design, σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Arch Group και ανακατασκευάστηκε από την Dolphin Capital Investments (DCI). Για τη σχεδίασή του χρησιμοποιήθηκαν αρχιτεκτονικά στοιχεία της Μεσογείου και υψηλής ποιότητας μοντέρνα υλικά κατασκευής. Οι καμπύλες, τα βότσαλα, οι λευκές επιφάνειες και οι γαλάζιες λεπτομέρειες, είναι όλα στοιχεία που αντανακλούν τη θάλασσα και ενισχύουν την αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x