Κώστας Νικολακόπουλος

Το…ρεκόρ (μη) αποβολών στο Καραϊσκάκη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας δεδομένα…

***Είναι αλήθεια ότι είχε καιρό, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2011, να αποβληθεί ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη σε αγώνα πρωταθλήματος, οπότε εύλογα επισημάνθηκε.

***Ας έχουμε υπόψιν μας, πάντως, ότι μόνο…μοναδικό δεν είναι το φαινόμενο να αποβάλλονται σπάνια παίκτες κάποιων ομάδων στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Κι «ομιλώ» για την ποδοσφαιρική Ευρώπη, όχι για καμία Μπανανία.

***Στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα Γαλλίας η Παρί Ζεν Ζερμέν έχει μία αποβολή παίκτη της εντός έδρας, του Φαν Ντερ Βιλ!

***Εδώ και τέσσερα συναπτά έτη, από τις 3.1.2012 η Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα έχει μία αποβολή εντός έδρας, του Ζαμπαλέτα!

***Στα τρία τελευταία πρωταθλήματα, η Μπενφίκα στην Πορτογαλία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Γερμανία κι ο Άγιαξ στην Ολλανδία, δεν έχουν καμία αποβολή παίκτη τους σε εντός έδρας παιχνίδι τους.

***Κι όπως αντιλαμβάνεστε, απλά έριξα μία ματιά στις κορυφαίες ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Μία βαθύτερη έρευνα θα έβγαζε πολύ περισσότερα πράγματα.

***Απλά το μνημονεύω, γιατί σε λίγο θα πιστέψουμε κι εμείς ότι «μόνο στον Ολυμπιακό συμβαίνουν αυτά τα πράγματα». Μόνο στον Ολυμπιακό και σε μία ομάδα ακόμη από κάθε χώρα της Ευρώπης…

***Μία…λεπτομέρεια, βέβαια, είναι ότι η αποβολή του Ζντιέλαρ υπήρξε εντελώς άδικη, αφού ναι μεν ορθά πήρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η πρώτη αποτέλεσε το μεγαλύτερο λάθος του διαιτητή σε όλο το ματς: ο παίκτης του Ολυμπιακού υπέμενε χωρίς να κάνει τίποτα τα τραβήγματα και τα κτυπήματα του Κλάους και του Τζαβέλλα και από πάνω πήρε και κίτρινη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x