F1

Το ρεκόρ του Φέτελ στην Σιγκαπούρη

Ο αγώνας της Κυριακής θα δώσει την ευκαιρία στον Γερμανό οδηγό να διευρύνει το ρεκόρ που κατέχει στην πίστα «Marina Bay».

Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Formula1 στη Σιγκαπούρη, σε μία πίστα που δοκιμάζεται η σωματική κατάσταση των πιλότων. Οι κλειστές στροφές και οι συνεχώς εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες αποτελούν στοιχεία του μεγάλου δείκτη δυσκολίας που έχει η συγκεκριμένη πίστα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει τέσσερις νίκες στην «Marina Bay» (2011, 2012, 2013, 2015) περισσότερες από κάθε άλλο οδηγό, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο αντίπαλός του, Λιούις Χάμιλτον, με τρεις. Ως προς τους κατασκευαστές, η Ferrari, η Red Bull και η Mercedes έχουν δει τα μονοθέσιά τους να κατακτούν την πρώτη θέση από τρεις φορές, γεγονός που δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Έτσι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα καθίσει στο μονοθέσιό του με σκοπό να διευρύνει το ρεκόρ που κατέχει. Πέρσι δεν μπόρεσε να τερματίσει, καθώς λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση συγκρούστηκε με τους Ραϊκόνεν και Φερστάπεν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Λιούις Χάμιλτον να πάρει μία ακόμα καρό σημαία.

Μία ιδέα από την πίστα “Marina Bay” στην Σιγκαπούρη.







Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x