Επικαιρότητα

Το σεξιστικό σχόλιο για την Ιβάνκα που έστειλε τον παρουσιαστή... διακοπές!

Στη διάρκεια εκπομπής στο δίκτυο «Fox News», o αμερικανός τηλεπαρουσιαστής, Τζέσε Γουότερς, σχολίασε άκομψα την εμφάνιση της αγαπημένης κόρης του Τραμπ

Το σεξουαλικό υπονοούμενο στο σχόλιο του αμερικανού τηλεπαρουσιαστή, Τζέσε Γουότερς για την πρόσφατη εμφάνιση της κόρης του Τραμπ στο Βερολίνο, τον...έστειλε διακοπές τις οποίες δεν είχε προγραμματίσει.

Στη διάρκεια της εκπομπής του στο δίκτυο «Fox News», o Γουότερς σχολίασε την εμφάνιση της αγαπημένης κόρης του αμερικανού προέδρου και σύμβουλό του στη γερμανική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της συνάντησης κορυφής των «Women20». Και τότε, ο αμερικανός τηλεπαρουσιαστής προέβη στο άκομψο σχόλιο για την κόρη του Τραμπ. Ένα 24ωρο αργότερα, ο ίδιος ενημέρωνε τους Αμερικανούς ότι θα πάει ένα ταξιδάκι με την οικογένειά του, απουσιάζοντας κάποιες ημέρες από τη δουλειά του.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο παρουσιαστής του Fox News, ανακοίνωσε ότι παίρνει άδεια, αν και δεν την είχε προγραμματίσει.

«Πράγματι, μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο η Ιβάνκα Τραμπ μιλούσε στο μικρόφωνο κατά την εμφάνισή της στο Βερολίνο», δήλωσε ο Γουότερς αν και την επομένη, αρνήθηκε ότι το σχόλιο του είχε σεξουαλικό περιεχόμενο. Ο Γουότερς υποστήριξε ότι ήθελε να της κάνει ένα κομπλιμέντο για την φωνή της, η οποία έμοιαζε με αυτή ενός DJ σε εκπομπή τζαζ...

Στο κανάλι ο Γουότερς έχει τη φήμη ότι ήταν υπό την προστασία του Μπιλ Ο' Ράιλι, του δημοσιογράφου ο οποίος πρόσφατα έπειτα από τις καταγγελίες γυναικών του καναλιού για σεξουαλική παρενόχληση.

Το τηλεοπτικό σόου The Five που παρουσιάζει κάθε Σάββατο ο Τζέσε Γουότερς, θα το παρουσιάσει αύριο ένας συνάδερφός του. Ο Γουότερς θα επιστρέψει στα καθήκοντά του την Δευτέρα, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε. «Θα επιστρέψω τη Δευτέρα...δεν θα σας λείψω για πολύ....», είπε απευθυνόμενος στους Αμερικανούς.

Η υπόθεση του δημοσιογράφου Μπι Ο' Ράιλι έχει αμαυρώσει την εικόνα του καναλιού «FOX NEWS» το οποίο πλέον κάνει ότι μπορεί για να αποκτήσει εκ νέου την καλή φήμη του.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x