Ψυχαγωγία

Το σόου του Mac Papas στο Fight Club και η «επίθεση» σε Πετρούνια!

Το νέο τραγούδι του Mac Papas και η στάση του στο... φλέγον θέμα που προέκυψε με τη χρησιμοποίηση του «Πάμε Ελλάδα» από τον Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πρεμιέρα του Fight Club στον ΣΠΟΡ FM.

Κώστας Βαϊμάκης και Γιάννης Τσαούσης επέστρεψαν για να μείνουν στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και είχαν στις αποσκευές τους μία έκπληξη.

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ μίλησαν με τον Mac Papas, αυτή την μεγάλη μορφή της ελληνικής διασποράς που έχει πλέον αφήσει πίσω του το επάγγελμα του ατζέντη και ασχολείται με το χώρο της μουσικής.

Στις 8 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του reunion του Fight Club είχε παρουσιάσει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Πάμε Ελλάδα» που έγινε τεράστια επιτυχία και τώρα είχε έτοιμο ένα ακόμα single με τίτλο «Mac to the P».

Φυσικά και το τραγούδησε παγκόσμια πρώτη για τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM αλλά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι απαντήσεις του όταν ρωτήθηκε να πει την άποψη του για το γεγονός ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας χρησιμοποίησε το τίτλο του τραγουδιού του (Πάμε Ελλάδα) στις δηλώσεις του με την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου.

Spoiler Alert: Δεν του άρεσε καθόλου!

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση του Mac Papas στο Fight Club.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x