Επικαιρότητα

«Το ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται, ψάχνουν τον νέο Καλογρίτσα»

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Ο διαγωνισμός πλέον είναι όλος παρελθόν! Ας μήν κοροιδευόμαστε μεταξύ μας» έγραψε στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την αποχώρηση του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από το διαγωνισμό.

«Η κυβέρνηση είχε δήθεν στόχο να χτυπήσει τη διαπλοκή αλλά τελικά ο στόχος ήταν να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ νέο τηλεοπτικό οχυρό» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας ο οποίος πρόσθεσε «Είχαν γνωματεύσει ότι δεν πειράζει που καθυστέρησε ο κ Καλογρίτσας, η διατύπωση της προκήρυξης όμως ήταν συγκεκριμένη και έσπασαν τα μούτρα τους».

«Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται. Οι υπουργοί του κ. Τσίπρα και οι κομματικοί δημοσιογράφοι του, αναζητούν επειγόντως το νέο Καλογρίτσα», σχολίασε μέσω Twitter ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

«Τελικά, ''άνθρακες ο θησαυρός'' της κυβέρνησης, που παραμύθιαζε το λαό ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα εξασφάλιζε δήθεν τάξη, διαφάνεια και χρήματα για τις λαϊκές ανάγκες» λέει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Αποδεικνύεται ότι ο καβγάς ανάμεσα σε παλιούς και σε νέους καναλάρχες και τους πολιτικούς τους φίλους σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και λοιπά κόμματα, γίνεται μόνο για την αναδιανομή της αγοράς στα ΜΜΕ, για το ποια πολιτική δύναμη θα ευνοείται περισσότερο απ’ το νέο τηλεοπτικό τοπίο», τονίζει η ανακοίνωση.




Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x