Γενικά

Το τεστ DNA είπε την αλήθεια: Κόρη του Σουλεϊμάνογλου η Γιαπωνέζα Μόρι!

Το δικαστήριο έκρινε ότι η 27χρονη Γιαπωνέζα είναι κόρη του θρυλικού Τούρκου αρσιβαρίστα, που πέρσι έφυγε από τη ζωή.

Το σίριαλ της πατρότητας της Σεκάι Μόρι, της 27χρονης Ιαπωνέζας που ισχυρίστηκε πως είναι κόρη του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, έλαβε τέλος. Μετά από σχετικές εξετάσεις αποδείχτηκε πως οι ισχυρισμοί της είναι αληθείς. Στις αρχές του καλοκαιριού είχε γίνει η εκταφή της σορού του θρυλικού Τούρκου αρσιβαρίστας, που έφυγε πέρσι από τη ζωή, μετά την έγκριση από τουρκικό δικαστήριο του αιτήματος της συγκεκριμένης γυναίκας.

Ο αποκαλούμενος και «Ηρακλής τσέπης», είχε γνωρίσει τη μητέρα της Μόρι, την Κιόκο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988 μιας και εκείνη είναι δημοσιογράφος. Οι δυο τους φέρονται να είχαν δεσμό για αρκετό καιρό, συζώντας για ένα διάστημα στην Άγκυρα, και εκείνη έφερε το 1991 στον κόσμο την Μόρι. Μετά το θάνατο του Σουλεϊμάνογλου άνοιξε η διαθήκη του και σε αυτή συμπεριλαμβανόταν η νεαρή Γιαπωνέζα.

Η οικογένεια του Σουλεϊμάνογλου, που απέκτησε τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες, αμφισβήτησε τη διαθήκη και αποφασίστηκε να γίνει τεστ DNA, το οποίο έδειξε πως σε ποσοστό 99,9% η Σεκάι είναι παιδί του. Πάντως η οικογένεια του αρσιβαρίστα θα ασκήσει έφεση, προκειμένου να μη χαθεί ένα σημαντικό κομμάτι της περιουσίας συνολικά 6 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών που άφησε «φεύγοντας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x