Βόλεϊ

Το ‘χει κάνει ξανά η Εθνική!

Με στόχο να ανατρέψει ξανά το εις βάρος της αποτέλεσμα -όπως έκανε και στον ημιτελικό κόντρα στη Σλοβενία- θα ταξιδέψει η Εθνική βόλεϊ Ανδρών για τον τελικό της Ευρωπαϊκής Λίγκας.

Μπορεί στο πρώτο ματς να γνώρισε την ήττα (3-2) απ’ το Μαυροβούνιο, όμως δεν έχει χαθεί τίποτα για την Εθνική βόλεϊ Ανδρών που θα διεκδικήσει στον δεύτερο τελικό την πρωτιά στην Ευρωπαϊκή Λίγκα.

Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (26/7 - 21.00) το Μαυροβούνιο, θέλοντας «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1 για να πάρει απευθείας την πρωτιά, ή νίκη με 3-2 για να την διεκδικήσει στο «χρυσό σετ».

Μάλιστα, ταξιδεύει στη Μπούντβα με… πρόσφατη εμπειρία, αφού και στον ημιτελικό επικράτησε ανατρέποντας την ίδια κατάσταση κόντρα στη Σλοβενία.

Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν για την Εθνική Ανδρών θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ (ΝΕΡΙΤ Sports) ενώ οι μετρήσεις του πρώτου τελικού, παρά το τελικό αποτέλεσμα πρόσφεραν πολλά χαμόγελα αφού στο δυναμικό (νεανικό) κοινό ο τελικός ‘έπιασε’ 7.5%!

Στα αγωνιστικά, εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Δημήτρης Τζούριτς για να ξεκουραστεί, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε την ίδια 12άδα με τον πρώτο αγώνα για τον επαναληπτικό που αποτελείται από τους Φιλίποφ, Αγγελόπουλος, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Τακουρίδης, Κανέλλος, Πελεκούδας, Δαλακούρας, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Κουμεντάκης, Εφραιμίδης.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο γυμναστήριο, ακολουθώντας πρόγραμμα με βάρη, ενώ το πρωί της Παρασκευής (5.15) θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη για τη Μπούντβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x