Γ' Εθνική

Τον Γενάρη τα… σπουδαία

Σίγουρος πως θα προκύψει κάτι καλό για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Μελισσανίδης, ενώ πιστεύει πως μπορούν προκύψουν έξτρα έσοδα από άλλους χώρους της «Αγια-Σοφιάς».

Ενθουσιασμένος από τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της «Sport Five» αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επρόκειτο να συναντηθεί μαζί τους μέσα στον Ιανουάριο για να κουβεντιάσουν τις προτάσεις που θα του φέρουν οι Γερμανοί.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ενδιαφέρεται μόνο για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά φέρεται να πιστεύει πως μπορούν να υπάρξουν και άλλες χορηγίες από χώρους της «Αγια-Σοφιάς».

Μέχρι στιγμής μία μόνο πολυεθνική εταιρεία-κολοσσός του εξωτερικού έχει εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον για να δώσει το όνομά της στο νέο… σπίτι της «Ένωσης».

Μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα χέρια του διοικητικού ηγέτη του «Δικεφάλου», όμως φημολογείται πως η προσφορά θα είναι τέτοια που δύσκολα η απάντηση θα είναι αρνητική.

Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει θέσει τα 10 εκατ. ευρώ ως το ελάχιστο ποσό για να διαπραγματευτεί την ονοματοδοσία του γηπέδου, χωρίς να ορίζει κάποιο όριο.

Δηλαδή, μπορεί να έρθει μία πρόταση για την «Αγια-Σοφιά» που να είναι μικρότερη, αν και θα είναι για λιγότερα χρόνια ή αντίθετα να απορριφθεί μία πολύ μεγαλύτερη προσφορά, επειδή αυτή θα «δένει» την ΑΕΚ εφ' όρου ζωής.

Για αυτό τον λόγο ο ισχυρός επιχειρηματίας δεν βιάζεται για το συγκεκριμένο θέμα και θέλει να εξετάσει προσεκτικά όλες τις προτάσεις, προτού λάβει την τελική του απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x