Μπάμπης Χριστόγλου

Τον χάσαμε τον μπούσουλα πατριώτη

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για την (μία ακόμα) προβληματική εμφάνιση του Ολυμπιακού, για τις ευθύνες του Περέιρα και για τους παίκτες που…βρίσκονται ήδη σε διακοπές.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου, αφού είχε καθαρίσει την δουλειά από το πρώτο παιχνίδι, αλλά η εικόνα του, όσο πάει και χειροτερεύει. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στον προπονητή του, τον Βίτορ Περέιρα, που έχει χάσει τους ποδοσφαιριστές του, δεν μπορεί να τους εμπνεύσει, δεν προσθέτει τίποτα στην ομάδα και δεν μπορεί να τους κάνει να διατηρήσουν το κίνητρο τους, μέχρι το τέλος της περιόδου. Σε ένα ματς με ομάδα Β’ Εθνικής, ο Θρύλος είναι αδιανόητο να δείχνει ένα τέτοιο πρόσωπο και να περιφρονεί τον κόσμο που πηγαίνει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του, με αυτόν τον τρόπο.

Ο Πορτογάλος έχει χάσει την μπάλα. Το συνεχές ροτέισον καταντά εκνευριστικό. Είναι φανερό πως ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που είχαν καλή απόδοση, πλέον έχουν πέσει κατακόρυφα, ενώ δίνονται συνεχώς ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές όπως ο Χάρα, που δείχνουν πως δεν το έχουν. Μπορεί ο Χάρα να ήταν κινητικός απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά όταν δεν μπορείς να σκοράρεις ούτε σε αυτό το ματς έχει σοβαρό θέμα. Από την άλλη μοναδικός ποδοσφαιριστής που εξακολουθεί να τα δίνει όλα είναι ο Μπενίτες. Απορώ αφού προσπαθούσε να παίξει καλά, πώς δεν έβγαλε αυτόν ο Περέιρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως έχω επισημάνει και σε άλλη αρθρογραφία μου, πιστεύουν πως οι διακοπές έχουν ήδη αρχίσει. Επειδή περιμένει κι ένας τελικός Κυπέλλου μπροστά, καλό θα ήταν ο προπονητής, να προσπαθήσει να τους συμμαζέψει, αλλά να καταλάβει και ο ίδιος πως κάτι πρέπει να κάνει, όπως επίσης πως πρέπει να ξεμπερδέψει την κατάσταση στο μυαλό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x