Betmasters

Τότεναμ – Γιουβέντους: Θέλει γκολ η Γιούβε

Το 2-2 του πρώτου αγώνα αναγκάζει τη Γιουβέντους να ψάξει απαραιτήτως το γκολ απόψε, αφού το 0-0 την αφήνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλη ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα σε Τότεναμ και Γιουβέντους. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 2-2 οι ομάδες οδηγούνται στην παράταση.

Εντυπωσιακή ανατροπή στο Τορίνο για την Τότεναμ, η οποία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και μετέτρεψε το εις βάρος της 2-0 σε 2-2 στον πρώτο αγώνα. Ο Κέιν είναι ασταμάτητος. Σκοράρει κατά βούληση και οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Λονδρέζους στην υλοποίηση των μεγάλων τους στόχων.

Διακαής πόθος η πρόκριση στα προημιτελικά απόψε, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα. Τελευταίο της θύμα η Χάντερσφιλντ, την οποία καθάρισε με 2-0 σε ρυθμούς ρελαντί. Συμπλήρωσε 17 ματς αήττητη σε όλε στις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει οχτώ over στα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Λείπουν στην άμυνα οι Οριέ και Αντερβάιρελντ. Καθαρό 4-2-3-1 απόψε με τον μπαρουτοκαπνισμένο Κέιν στην κορυφή της επίθεσης, ενώ από πίσω του θα κινούνται Ερικσεν, Αλι και Λαμέλα.

Δες όλη την ανάλυση του Τότεναμ - Γιουβέντους καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x