Betmasters

Τότεναμ - Άρσεναλ: Λονδρέζικη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες για την τετράδα που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

To λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ - Άρσεναλ στο «Γουέμπλεϊ» ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός από την… τοπική έχθρα, το ματς είναι καθοριστικό και για την είσοδό τους στην τετράδα, γι' αυτό η νίκη κρίνεται επιτακτική αμφότερα.

Aνάλυση

Με σοβαρή εμφάνιση και παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Τότεναμ επικράτησε την Τετάρτη 2-0 επί της Νιούπορτ εντός έδρας και προκρίθηκε έτσι στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ποκετίνο κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 2-2 στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ, με πέναλτι του Κέιν στο 91'! Τα «σπιρούνια» παρέμειναν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την τέταρτη Τσέλσι και στο +4 από τη σημερινή τους αντίπαλο που βρίσκεται έκτη και θέλουν τη νίκη που θα τους βάλει γερά στο… κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αγωνιστικά, μοναδικό πρόβλημα για τον Αργεντινό τεχνικό αποτελεί ο νεοφερμένος Λούκας, του οποίου η συμμετοχή στο ντέρμπι παίζεται. Κλασικά, ο Κέιν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας πίσω του την τριάδα των Άλι, Έρικσεν και Σον. . .

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά για το λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ - Άρσεναλ στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x