Betmasters

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουν.: Τα μάτια καρφωμένα στον Σάντσες

Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Σάντσες απόψε κόντρα στην Τότεναμ, με τον Μουρίνιο να ετοιμάζεται να του δώσει απευθείας φανέλα βασικού.

Το μεγάλο ντέρμπι της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει απόψε την παράσταση στην 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία.

Έπαιξε με αλλαγές η Τότεναμ στο Κύπελλο κόντρα στη Νιούπορτ και την πάτησε μένοντας στο 1-1. Έτσι φορτώνει στην πλάτη της ακόμα ένα ματς στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά της. Νωρίτερα είχε μείνει στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα. Πολύ δύσκολο το πρόγραμμά της στη μάχη που καταβάλλει για την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθούν κατά σειρά μεγάλα παιχνίδια με Γιουνάιτεντ απόψε και Λίβερπουλ, Άρσεναλ στη συνέχεια. Λείπουν Οριέ και Γουίνκς σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόνο μία ήττα από την διαστημική Μάντσεστερ Σίτι. Απόψε θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας τον Κέιν αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω τους Σον, Άλιρ και Έρικσεν.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x