F1

Τότο Βόλφ: «Οι 40 βαθμοί δεν είναι ασφαλές προβάδισμα»

Τις σκέψεις του για το Γκραν Πρι της Ρωσίας, αλλά και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο αρχηγός της Mercedes, Τότο Βόλφ.

Στο προβάδισμα των 40 βαθμών του Λιούις Χάμιλτον αλλά και στα τα μελλοντικά του πλάνα αναφέρθηκε ο αρχηγός της Mercedes, Τότο Βολφ. Ο Γερμανός εκτελεστικός διευθυντής φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα στο γκαράζ της ομάδας, κάτι που κάνει τα «ασημένια βέλη» να διακρίνονται τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Συγκεκριμένα, ο Βόλφ είπε: «Είναι καλό που ο Λιούις (Χάμιλτον) έχει το προβάδισμα των 40 βαθμών αλλά αυτό δεν αρκεί. Είμαι ενθουσιασμένος που οι υπόλοιποι αγώνες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί αυτό θα μας κάνει να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας και να δουλέψουμε περισσότερο. Έχουμε νικήσει τους δύο προηγούμενους αγώνες και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Φυσικά η Ferrari και η Mercedes θέλουν να “σπάσουν” το σερί μας αλλά πιστεύω ότι η πίστα του Σότσι μας ευνοεί, στο θέμα της αεροδυναμικής του μονοθεσίου. Όλοι οι μηχανικοί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και είναι πρόθυμοι να δουλέψουν περισσότερο για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Γεγονός είναι πως τα «ασημένια βέλη» μετρούν τέσσερις νίκες στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στην συγκεκριμένη πίστα, οπότε στόχος της Mercedes είναι να συνεχίσουν αυτό το σερί, διευρύνοντας την βαθμολογική απόσταση από έχει από την Ferrari.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x