F1

Τότο Βολφ: «Χάσαμε έναν ήρωα, απλά αναντικατάστατος ο Λάουντα»

Το αφεντικό της Mercedes απέτισε φόρο τιμής στον θρύλο της Formula 1.

Ο Νίκι Λάουντα πρόσφερε τα τελευταία χρόνια την εμπειρία και τη γνώση του στη Mercedes. Το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ, μίλησε για την απώλεια του θρύλου της Formula 1 και την τεράστια αλλά και πολυεπίπεδη προσφορά του.

«Ο Νίκι θα είναι για πάντα ένας από τους σπουδαιότερους θρύλους στο σπορ μας. Συνδύαζε ηρωισμό, ανθρωπιά και ειλικρίνεια, μέσα και έξω από το πιλοτήριο. Ο θάνατός του δημιουργεί κενό στη Formula 1. Δεν χάσαμε απλώς έναν ήρωα, που έκανε το μεγαλύτερο come-back που έχουμε δει ποτέ, αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε γνώση και ρεαλισμό στη σύγχρονη Formula 1. Θα μας λείψει ως η φωνή της κοινής λογικής. Η ομάδα μας έχασε έναν φάρο. Ως μέλος της Mercedes τα τελευταία εξίμισι χρόνια ήταν ωμά ειλικρινής και πάντα πιστός. Ήταν προνόμιο για μένα να συνεργάζομαι μαζί του και είδα πόσο μεγάλη συμβολή είχε στις επιτυχίες της ομάδας. Όποτε μιλούσε έφερνε μια ενέργεια που κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί», ανέφερε.

«Νίκι, απλά είσαι αναντικατάστατος. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν εσένα. Ήταν τιμή μου να σε αποκαλώ πρόεδρο και προνόμιό μου να σε θεωρώ φίλο μου», κατέληξε στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x