Επικαιρότητα

Τραγέλαφος στη δίκη του Noor 1 – Συνεχίζεται την Τρίτη

Πολλά προβλήματα σήμερα η Δίκη για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ναρκωτικών με το Noor 1. Δεν άρχισε ποτέ η δίκη σήμερα καθώς ποτέ δεν συγκεντρώθηκαν οι διερμηνείς που είχαν κληθεί.

Αυτό που συνέβη από το πρωί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών δεν έχει προηγούμενο. Η δίκη δεν μπόρεσε να ξεκινήσει μετά από προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν με τους διερμηνείς...

Αρχικά, η δίκη διεκόπη πριν καν αρχίσει διότι διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν οι διερμηνείς για τους Ινδούς και τους Τούρκους κατηγορούμενους. Μετά από δύο ώρες, δηλαδή, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι είχαν βρεθεί οι δύο διερμηνείς για τους Ινδούς αλλά όχι και εκείνη για τους τούρκους, την οποία και αναζητούσαν οι υπεύθυνοι. Μάλιστα, η εισαγγελέας του δικαστηρίου διέταξε τη βίαιη προσαγωγή της και μάλιστα έδωσε εντολή σε περιπολικό να τη συλλάβει για να τη φέρει στην αίθουσα.

Περίπου μια ώρα αργότερα προέκυψε άλλο πρόβλημα. Η διερμηνέας των τουρκικών είχε βρεθεί αλλά έφυγε αυτός των ιρανικών, επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν τελικά να διακοπεί οριστικά η δίκη για το Noor 1 και να μεταφερθεί η έναρξή της την Τρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x