Γιώργος Ζαχαριάδης

Του χρόνου ο τίτλος του ΠΑΟΚ και για πολλά χρόνια πρωταθλητής

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που κτίζεται και που θα πρέπει να σηκώσει το βλέμμα του με απαιτήσεις για τίτλους, όχι μόνο την επόμενη περίοδο, αλλά, για πολλά ακόμη χρόνια.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την… αγωνιστική του ενημερότητα και πολύ δύσκολα θα τη χάσει στο βάθος του πρωταθλήματος ή ακόμη και στο κύπελλο, από το οποίο προσμένει μια ευχάριστη κατάληξη.

Είναι προφανές ότι υπάρχει πλέον αυτοπεποίθηση και κυρίως, ένας συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού, που, ασχέτως από τις συνεχείς και αναπάντεχες αλλαγές στο σχηματισμό, λίγο πριν μπει στο χορτάρι, είναι αποτελεσματικός για έναν πολύ απλό λόγο: Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρήκαν τον εαυτό τους, είναι προσωπικότητες, τέτοιες για να συγκρατήσουν την ομάδα κάθε στιγμή που υποφέρει από τον αντίπαλο, όπως ακριβώς συνέβη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει βηματισμό και, εφόσον δεν υπάρξουν προβλήματα που θα τον αναγκάσουν να ξεφύγει έστω και ελάχιστα από τα ρεκόρ του, ίσως απειλήσει ακόμη και τον… σίγουρο πρωταθλητή.

Και εδώ, κυριαρχεί αυτή η λογική, που δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά, τη φωνάζουν και την υποστηρίζουν όσοι σέβονται την ποδοσφαιρική τους υπόσταση, και επιβάλει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών με ηγετική παρουσία, σε ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το να είναι ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ και να πνίγει όλους τους αντιπάλους του, δεν θα τοπ συναντήσουμε. Τουλάχιστο φέτος…

Του χρόνου, όμως, είναι η ευκαιρία του, όχι απλά για να ξεκινήσει από την ιδανική αφετηρία, αλλά, να κτίσει την ομάδα των επόμενων χρόνων.

Αυτή είναι όλη η ουσία και εκεί θα πρέπει να επικεντρώσει κάθε στέλεχος του ΠΑΟΚ, από οποιοδήποτε πόστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x