sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τουλάχιστον… δεν το ακριβοπληρώνουμε

Έρευνα που δημοσιεύεται στη Daily Mail αποδεικνύει πως οι τιμές των εισιτηρίων στη Super League σε συνάρτηση με το μέσο μισθό στην Ελλάδα είναι αρκετά προσιτές. Πιο ακριβές Κίνα, Βραζιλία και Αγγλία.

Ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παρακολουθούμε το καλύτερο δυνατό θέαμα το γνωρίζουμε. Όπως αποδεικνύεται όμως, τουλάχιστον δεν το χρυσοπληρώνουμε…

Έρευνα που δημοσιεύεται στη Daily Mail αποδεικνύει πως οι τιμές των εισιτηρίων στη Super League σε συνάρτηση με το μέσο μισθό στην Ελλάδα είναι αρκετά προσιτές. Με βάση τα στοιχεία της μέσης τιμής εισιτηρίου και του μέσου μισθού, προκύπτει ο αριθμός των εισιτηρίων που μπορούν να αγοράσει ανά εβδομάδα ο κάθε φίλαθλος. Σε αυτή την εξίσωση η Ελλάδα είναι 13η φθηνότερη, καθώς με μέση τιμή εισιτηρίου τα 7,5 ευρώ και μέσο μισθό 378 ευρώ την εβδομάδα, κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει 44,2 εισιτήρια.

Πιο ακριβή παραδόξως είναι η Κίνα, ακολουθεί η Βραζιλία, ενώ τρίτη είναι η Αγγλία, τέταρτη η Τουρκία, πέμπτη η Ισπανία και έκτη η Ιταλία. Παραδόξως αρκετά φθηνά, παρά την ανταγωνιστικότητα και το επίπεδό τους, είναι τα πρωταθλήματα Γερμανίας και Γαλλίας.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

inner

Ο πίνακας με τη μέση προσέλευση θεατών ανά πρωτάθλημα:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x