Αγγλία

Τουρέ: «Ο Ρότζερς μου θυμίζει τον Βενγκέρ»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Κόλο Τουρέ για τον προπονητή του στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, παρομοιάζοντας τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Αποθεωτικά ήταν τα λόγια του Κόλο Τουρέ για τον προπονητή του Μπρένταν Ρότζερς. Ο 33χρονος αμυντικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός στη Λίβερπουλ, παρομοιάζοντας τον με τον Αρσέν Βενγκέρ.

«Μου θυμίζει πολύ τον Βενγκέρ. Ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει στους παίκτες του και πως να πάρει το καλύτερο από αυτούς. Και οι δύο τους είναι δίκαιοι, δουλεύουν σκληρά και δίνουν το 100% κάθε μέρα. Ακόμα και το στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν είναι πανομοιότυπο. Τους αρέσει η ορθολογική ανάπτυξη με γρήγορες πάσες», είπε ο Ιβοριανός αμυντικός που στη συνέχεια τόνισε ότι ο προπονητής του θα βρει τον τρόπο να διορθώσει τη φετινή κακή πορεία της ομάδας του.

«Πέρσι η πορεία μας ήταν απίστευτη. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η διατήρηση βέβαια στην κορυφή είναι κάτι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως ο Ρότζερς θα καταφέρει να μας αλλάξει εικόνα. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Αγγλία. Κοιτάξτε μόνο τι έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όταν ανέλαβε η ομάδα ήταν σε άσχημη κατάσταση. Εκείνος όμως δούλεψε και μας ανέβασε επίπεδο», ήταν τα λόγια του στόπερ των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ φέτος είναι απογοητευτική και στην Ευρώπη, κινδυνεύοντας να αποκλειστεί από πρόωρα από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο Κόλο Τουρέ, ζήτησε υπομονή για τον προπονητή του.

«Είναι η πρώτη του φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα μαθαίνει. Η διοργάνωση είναι δύσκολη. Έχουμε δει ομάδες με τη δυναμική της Μάντσεστερ Σίτι να μην καταφέρνουν να πάρουν την πρόκριση. Ό,τι και να γίνει όμως πρέπει ο σύλλογος να τον κρατήσει. Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και τον εκτιμούν όλοι οι παίκτες», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x