Stoiximan Super League

Τους έχει έτοιμους!

Τους παίκτες με τους οποίους θα ενισχύσει περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει εντοπίσει ο Νίκος Νταμπίζας, εφόσον η ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Τεράστια θα είναι η (οικονομική) ανάσα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός με την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον Νίκο Νταμπίζα να προσθέσει τα τελευταία κομμάτια του «παζλ» του φετινού ρόστερ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός χαφ, ο οποίος θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Μεχντί Αμπέντ.

Εφόσον το «τριφύλλι» αποκλείσει τη Σταντάρ Λιέγης, τότε θα δώσει τουλάχιστον άλλα έξι παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο (εκτός από τα προκριματικά). Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα χρειαστούν λύσεις για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που δημιουργούνται από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο τεχνικός διευθυντής της «πράσινης» ΠΑΕ έχει εντοπίσει τους παίκτες που ταιριάζουν στην αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού.

Δηλαδή, υπάρχουν έτοιμες λύσεις και θα τις προχωρήσεις από το βράδυ της Τρίτης κιόλας, εφόσον η ομάδα περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την απόκτηση του εξτρέμ να είναι προτεραιότητα. Για τον μέσο δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, αφού εξαρτάται και από την υπόθεση του Αμπέντ που παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει στη Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x