sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το’ χει ξανακάνει ο Ίνγκλις (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καρλ Ίνγκλις «βομβαρδίζει» το αντίπαλο καλάθι. Πριν τα οκτώ τρίποντα με την ΑΕΚ απέναντι στον Πανελευσινιακό, είχε προηγηθεί μια ακόμη πιο «καυτή» βραδιά για τον Καναδό.

Θαρρείς και ήθελε να δώσει απαντήσεις για τη μέτρια παρουσία του στα ντέρμπι που προηγήθηκαν… Ο Καρλ Ίνγκλις πετούσε την μπάλα στο καλάθι του Πανελευσινιακού σαν να έριχνε βότσαλα στο γιαλό και οδήγησε την ΑΕΚ στο 105-80 έχοντας 28 πόντους με 8/9 τρίποντα σε 23 λεπτά.

Αν βρισκόταν περισσότερη ώρα στο παρκέ, θα «έτριζε» το ρεκόρ των δέκα τριπόντων στην Α1, που μοιράζονται ο Μπάνε Πρέλεβιτς (10/14 το 1990 με τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ηρακλή) και ο Σέιν Χιλ (10/16 το 1999 με τη Νήαρ Ηστ κόντρα στον Πανιώνιο).

inner

Τελικά ρεκόρ δεν έκανε, αλλά μπορεί να το πετύχει στο μέλλον. Κι αυτό γιατί η χθεσινή του εμφάνιση δεν ήταν ένας «κομήτης», αλλά κάτι που έχει ξανασυμβεί. Την 1η Δεκεμβρίου του 2012 στη νίκη της Εστουντιάντες επί της Ομπραντόιρο με 89-66 είχε 8/11 τρίποντα και συνολικά 39 πόντους.



Επίσης, στα κολεγιακά του χρόνια και τον αγώνα του πανεπιστημίου της Χαβάη με την Τάλσα (73-67) είχε επίσης οκτώ τρίποντα (8/14) και συνολικά 28 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x