Γενικά

Τραγωδία: Πέθανε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του παραολυμπιονίκης αθλητής

Ο παραολυμπιονίκης Αμπντουλάχ Χαγιαγέι, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στην προπόνηση, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο.

Ο αθλητής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αμπντουλάχ Χαγιαγέι, πέθανε στο προπονητικό κέντρο του Νιούχαμ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του.

Σε ανακοίνωση της λίγο αργότερα, η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον άδικο χαμό του αθλητή, ενώ υποσχέθηκε ότι θα παρέχει στήριξη τόσο στην οικογένεια, όσο και στους υπόλοιπους αθλητές όποτε χρειαστεί.

Αναλυτικά η δήλωση της Παραολυμπιακής Επιτροπής:

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν λίγο μετά τις 17:00, καθώς υπήρχαν αναφορές για έναν σοβαρά τραυματισμένο άντρα. Στις 17:20, ανακοινώθηκε ο θάνατος του. Η οικογένεια του αθλητή, που βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενημερώθηκε για το ατυχές γεγονός, ενώ ολόκληρη η ομάδα συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο για να μάθει τα τραγικά νέα. Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές βρίσκονται με την οικογένεια του Αμπντουλάχ και τους συναθλητές του. Θα εργαζόμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές για να παρέχουμε στήριξη όποτε είναι αναγκαία».

Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x