Επικαιρότητα

Τραγωδία στην Κρήτη: «Σταμάτησα να μετράω στις 60 μαχαιριές», λέει σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής

Ο 28χρονος Παναγιώτης που αντιμετώπιζε ψυχολογικά επιτέθηκε στον αδερφό του ενώ εκείνος κοιμόταν και του κατάφερε απανωτά, τυφλά χτυπήματα - Συγκλονισμένοι οι γονείς και η αδερφή τους

Έπεσε η αυλαία στη βιβλική αδελφοκτονία του Ρεθύμνου με την κηδεία του Τόλη και Παναγιώτη Γαργερού χθες.

Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα από την ιατροδικαστική υπηρεσία συγκλονίζουν.

Μέχρι και ο έμπειρος ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης λύγισε μπροστά στο φρικτό έγκλημα.

«Ξύπνησε ενώ τον μαχαίρωνε ο αδερφός του. Σταμάτησα να μετράω στις 60 πλήξεις. Το θύμα αμύνθηκε γιατί βρήκαμε τα λεγόμενα τραύματα αμύνης στα άνω άκρα, το οποίο σημαίνει ότι προσπάθησε να σταματήσει τον αδερφό του. Αιτία θανάτου είναι η ραγδαία και μεγάλη απώλεια αίματος η οποία οφείλεται σε πλήξη της δεξιάς καρωτίδας» δήλωσε ο ιατροδικαστής, που δεν πίστευε το μέγεθος της φρικαλεότητας και της μανίας των χτυπημάτων με μαχαίρι του ενός αδελφού στον άλλο και μάλιστα την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Η κηδεία των δυο παιδιών έγινε σε κλίμα οδύνης και βωβού πόνου, ενώ τα δυο φέρετρα τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο.Τραγική φιγούρα η αδελφή του Τόλη και του Παναγιώτη, η Μερόπη, που έχασε τα δύο αδέλφια της μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, ενώ οι γονείς, Ηλίας και Μαρία αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο 28χρονος Παναγιώτης σκότωσε με περισσότερες από 60 μαχαιριές τον 21χρονο αδελφό του Τόλη για λόγους που μόνο εκείνος μπορούσε να κατανοήσει. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε καταναλώνοντας δηλητηριώδεις ουσίες. Το θύμα δεν έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα, παρά μόνο στον πνεύμονα, αλλά ο θάνατος προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Συγκλονισμένοι οι δυο γονείς, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το σπίτι τους. Ο Τόλης εργαζόταν σε δυο δουλειές και ήθελε να ξεφύγει από το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά η μοίρα είχε διαλέξει άλλο δρόμο για εκείνον.


Το ιστορικό της υπόθεσης


Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα, όταν ο 28χρονος Παναγιώτης, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, περίπου στις δύο το μεσημέρι άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 21χρονος αδερφός του, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας τους το μόνο που κατάφερε ήταν να φωνάξει «βοηθήστε με σας παρακαλώ» στους εργαζόμενους του ψητοπωλείου ακριβώς απέναντι από το σπίτι του, στο οποίο το τελευταίο διάστημα εργαζόταν και ο άτυχος 21χρονος.

Όλοι στην γειτονιά γνώριζαν ότι ο 28χρονος Γρηγόρης είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ συχνοί ήταν και οι τσακωμοί με τον μικρότερο αδερφό του.


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x