Επικαιρότητα

Τραγωδία: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί

Φρικτό θάνατο βρήκαν οι ασθενείς - Σύμφωνα με αναφορές οι ασθενείς ήταν κλειδωμένοι στους θαλάμους τους - Πληροφορίες και για τέταρτο νεκρό - Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξεκίνησε από το ισόγειο

Τρία άτομα έχασαν σύμφωνα με πληροφορίες τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 16.30 το απόγευμα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.



Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ισόγειο του κτιρίου και επεκτάθηκε σταδιακά, ενώ πριν από λίγη ώρα εκκενώθηκε πτέρυγα του Ιδρύματος και γίνεται έλεγχος για το αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε κατά πάσα πιθανότητα από ασθενή, ενώ στην πτέρυγα στην οποία εκδηλώθηκε φιλοξενούνταν βαριά ψυχιατρικά περιστατικά και πολλοί ασθενείς ήταν κλειδωμένοι στην αίθουσα και αδυνατούσαν να μετακινηθούν.

Όπως έγινε γνωστό, τρία άτομα βρέθηκαν απανθρακωμένα εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, ενώ η ατμόσφαιρα αυτή την ώρα στο Δαφνί είναι αποπνικτική.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ μέχρι στιγμής, τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα.

Σημειώνεται πως στο Δαφνί μεταβαίνει εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Κω.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x