Βόλεϊ

Τρεις ακόμα στη Νάξο!

Την απόκτηση των Πασσιά από την ΑΕΚ, Πολίτη από τον ΖΑΟΝ και Κουτσιούπη από τον Ερμή ανακοίνωσε ο Πανναξιακός, συνεχίζοντας δυναμικά την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 βόλεϊ γυναικών.

Στην απόκτηση τριών νέων προσώπων προχώρησε ο Πανναξιακός, που συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε την Κωνσταντίνα Πασσιά, η οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ, την Ελεάννα Πολίτη, που ξεκίνησε απ’ τον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΖΑΟΝ και την Τάνια Κουτσιούπη απ’ τον Ερμή Δράμας.

Η ανακοίνωση:

«Στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους τρεις νεαρές, ελπιδοφόρες και πολύ ταλαντούχες αθλήτριες.

Η Κωνσταντίνα Πασσιά, πασαδόρος, γεννημένη το 1993 με καταγωγή απο τα Γρεβενά, η οποία αγωνίστηκε την περυσινή αγωνιστική περίοδο στους τελικούς του πρωταθλήματος με την φανέλα της Α.Ε.Κ.

Η Ελεάννα Πολίτη, λίμπερο, 18 ετών, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Ζ.Α.Ο.Ν.

Η Τάνια Κουτσιούπη, κεντρική, γεννημένη το 1996, ύψους 1.87 με καταγωγή από τη Δράμα η οποία αγωνιζόταν την αγωνιστική περίοδο 2013-14 με την ομάδα της πόλης της, τον Ερμή
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x