Βόλεϊ

Τρίτος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στη Βάρνα

Με θετικές εντυπώσεις και χρήσιμα συμπεράσματα, πλην της τρίτης θέσης που κατέκτησε, θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από το τουρνουά βόλεϊ της Βάρνας.

Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης αναδείχτηκε καλύτερο λίμπερο της διοργάνωσης.

Την Κυριακή για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά, οι ακρίτες νίκησαν την Άρδα Κίρτζαλι με 3-1 σετ. Ο Μιλστάιν αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στη μέση και προφυλάχθηκε από τον Σάκη Μουστακίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως: «Λάβαμε μέρος σε ένα πολύ καλό και δυνατό τουρνουά. Οι αγώνες ήταν δυνατοί. Το επίπεδο των ομάδων της Βουλγαρίας έχει ανέβει ψηλά. Είναι γνωστή η παράδοση των γειτόνων μας στο βόλεϊ.

Έχουν παρουσιαστεί πολλά νέα παιδιά και υπάρχουν και οι αθλητές που είναι παλιοί και έμπειροι. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Σε ορισμένους τομείς ήμασταν καλοί. Σε άλλους θέλουμε δουλειά. Έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων αγώνων».


Τα σετ: 25-18, 21-25, 25-19, 25-18

Ο Εθνικός αγωνίστηκε με βασικούς τους Χριστόφα, Χατζόπουλο, Βλαχόπουλο, Ρίστιτς, Βελίσκοβιτς, Παλέντζα, λίμπερο τον Κοντοστάθη και αλλαγή τον Χαραλαμπίδη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x